Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Darude ja Sebastian Rejman tsemppifiiliksissä Euroviisujen semifinaaliin: "Kuntohuippu on noussut koko ajan!"

Vedonlyöntitilastojen häntäpäässä oleva suomalaiskaksikko luottaa omaan tekemiseensä ja tähtää yhä finaaliin.

Darude ja Sebastian Rejman tsemppifiiliksissä Euroviisujen semifinaaliin: "Kuntohuippu on noussut koko ajan!"
Paula Tiessalo
Avaa Yle-sovelluksessa

Israelin Tel Avivissa pidettävät Euroviisut alkavat tänään todenteolla, kun vuorossa on ensimmäinen semifinaali. Suomea Euroviisuissa edustaa Darude feat. Sebastian Rejman kappaleella Look Away.

Suomalaiskaksikon tavoitteena on tietysti päästä lauantain finaaliin.

– Olemme sen verran kilpailuhenkisiä, että kyllä ottaa pattiin jos ei päästä jatkoon, Darude sanoi Yle uutisten haastattelussa eilisten kenraaliharjoitusten jälkeen.

Darude kehuu suomalaisen kisaporukan yhteishenkeä sekä illanvietoissa että virallisemmissa edustustilaisuuksissa.

– Porukan kanssa on alkanut olla tsemppifiilis: paljon high fiveja ja läpsyjä jengin kanssa sekä kollektiivista hyvää fiilistä.

Laulaja Sebastian Rejman puolestaan vertaa tiimiä jääkiekkoon.

– Runkosarja vedettiin Turussa, play offit oli ensimmäinen viikko Tel Avivissa ja nyt alkaa Stanley Cup -finaalit! Kuntohuippu on mennyt koko ajan ylöspäin.

Rejman kuvailee Tel Avivissa vietettyä kisaviikkoa todella intensiiviseksi. Kaksikon ainoa vapaapäivä oli viime viikon keskiviikkona. Kenraaliharjoituksetkin venyivät yli puolen yön.

– Tässä pitää olla tosi keskittynyt ja terävänä koko ajan, kyllähän se kuluttaa. Mutta tosi antoisaa on ollut, sanoi Rejman.

Ensimmäinen semifinaali nähdään tänään kello 22.00. Suomen kaksikko esiintyy semifinaalissa järjestyksessä kolmantena. Semifinaalin 17:stä esiintyjästä kymmenen pääsee jatkamaan ensi lauantaina pidettävään finaaliin.

Aiheesta lisää: Toimittajalta: Suomelle tekee tiukkaa päästä Euroviisujen finaaliin – tippui vedonlyöntitilastoissa häntäpäähän

Jutun kommentointimahdollisuus on avoinna klo 22.00 saakka. Tervetuloa mukaan.

Suosittelemme