Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Kuuntele suorana: MM360 – Yle Puheella kuusi tuntia suoraa lähetystä MM-futiksesta

Yle Puheella kello 16 alkavan kuuden tunnin MM360-ennakkolähetys kertoo kaiken olennaisen jalkapallon MM-kisoista.

Naisten MM 360 - Yle Puhe Sami Laine, Antti Ennekari, Marianne Miettinen, Matti Härkönen, Riku Salminen
Kuva: Jukka Lintinen / Yle
Yle Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon naisten MM-turnaus käynnistyy perjantaina 7. kesäkuuta Ranskassa. Yle lähettää suorana kaikki MM-kisojen 52 ottelua ja ottaa varaslähdön turnaukseen jo torstaina 6. kesäkuuta Yle Puheella. Peräti kuusi tuntia kestävä suora MM360-lähetys alkaa Yle Puheella kello 16 ja päättyy kello 22.

– Ei kesää ilman hienoja jalkapallokisoja. Naisten MM-turnaukselle saadaan upea alku radiolähetyksessä. Vuodesta 1991 lähtien pelattujen naisten MM-kisojen taipaleelta löytyy mahtavia tarinoita, joukkueita ja pelaajia, jotka ovat suurelle yleisölle melko tuntemattomia, mutta eivät enää kohta ole, MM-kisojen sisältötuottaja Antti Ennekari sanoo.

Kuuden tunnin ennakkolähetyksen aikana perehdytään jokaiseen 24 MM-kisajoukkueeseen, syvennytään MM-historiaan ja kullaan mielenkiintoisia vieraita. Yle Puheen studiossa huumaa luovat MM-kisojen studioisännät Riku Salminen ja Sami Laine, selostaja Matti Härkönen sekä asiantuntijat Marianne Miettinen ja Marko Saloranta.

Vieraina lähetyksessä ovat muiden muassa Suomen maajoukkueesta tutut Linda Sällström, Tuija Hyyrynen ja Tinja-Riikka Korpela.

– On hienoa, että voimme tarjota kuuntelijoille kattavan MM-ennakkolähetyksen ja toivomme, että yleisö elää vahvasti mukana kanssamme niin ennakkolähetyksessä kuin itse kisojen aikana, Ennekari kertoo.

Yle Puheen MM360-lähetystä voi kuunnella tästä linkistä. Lähetykseen voi osallistua Whatsappilla (+358 44 4214620) ja sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #mm360 ja #mmfutis.

Lue myös:

Huomiota herättävä mainoskasvo, tuntemattomia timantteja ja mysteerikuntoinen kaikkien aikojen paras – seuraa näitä tähtiä MM-kisoissa

Jännittävä Suomi-kytkös, jättiläinen vastaan pikkusisko ja todellinen huippuilta – nämä MM-kisojen ottelut sinun kannattaa katsoa

Osallistu Futistietäjään! Seuraa kisatilannetta ja veikkaa avausmaalintekijät – voit voittaa hienoja palkintoja

Onnistuuko perinteinen alisuorittaja haastamaan kiistattoman ykkössuosikin? Asiantuntijat kertovat MM-jalkapallon ennakkosuosikit ja yllättäjäehdokkaat

Suosittelemme