Hyppää sisältöön

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti myytiin Keskisuomalaiselle

Aiemmin keväällä Keskisuomalainen kertoi ostavansa Kaakkois-Suomesta useita sanoma- ja paikallislehtiä.

Kuva: Yle

Loviisassa, Pyhtäällä ja Lapinjärvellä kaksi kertaa viikossa ilmestyvä Loviisan Sanomat on myyty mediakonserni Keskisuomalaiselle.

Samalla Keskisuomalainen ostaa KSF Medialta myös Loviisan Sanomien välissä jaettavan Pyhtäänlehden, joka ilmestyy joka toinen tiistai. Kauppa on tarkoitus saada päätökseen elokuun loppuun mennessä.

– Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti sopivat erinomaisesti Uudenmaan alueen sisältö- ja palvelukokonaisuuteen. Loviisan Sanomat on erinomainen esimerkki hyvin toimitetusta paikallislehdestä ja se on palkittu useaan kertaan, sanoo konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi Keskisuomalaisen tiedotteessa.

Keskisuomalainen on ollut aktiivinen lehtimarkkinoilla viime aikoina. Huhtikuussa yhtiö ilmoitti ostavansa Kaakon Viestintä Oy:n, joka julkaisee muun muassa Kymen Sanomia, Kouvolan Sanomia ja Etelä-Saimaata.

Samalla yhtiö osti myös ESV-Paikallismediat Oy:n, joka julkaisee yhdeksää paikallislehteä Kaakkois-Suomessa. Uuden omistajan saivat muun muassa Keskilaakso ja Kaakonkulma -lehdet. Myös Kouvolassa sijaitseva lehtipaino oli osa 17,5 miljoonan euron kauppaa.

Suosittelemme sinulle