Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Helpottava paljastus: EM-kisat kesken jättänyt Maria Huntington aikoo kisata Kalevan kisoissa – takareisi on kunnossa

Maria Huntington avasi terveystilannetta Instagram-tilillään.

Maria Huntington
Kuva: Oliver Hardt/Getty Images for European Athletics
Roope Visuri
Avaa Yle-sovelluksessa

Seitsenottelutähti Maria Huntington rikkoi hiljaisuuden tilanteestaan sunnuntaina Instagram-tilillään. Huntington loukkasi takareittään viime viikon torstaina alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa ja joutui jättämään seitsenottelun kesken ennen neljättä lajia takareisivaivan takia. Siinä vaiheessa Huntington oli neljäntenä eli taistelussa mitalista.

Huntington kävi maanantaina magneettikuvauksessa, mutta ei ole kommentoinut asiaa sen jälkeen.

– Takareidessä ei ollut mitään repeämää. Se vain kramppasi ennen 200 metriä. Onneksi takareidessä ei ole mitään vakavampaa, Huntington kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään Stories-osiossa.

Huntington kertoi, että hänen tarkoituksenaan on kilpailla Kalevan kisoissa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

– Olen jo pystynyt juoksemaan. En ole täysivauhtisia juoksuja tehnyt, mutta hyvältä näyttää. Toivottavasti Kalevan kisoissa saadaan tehtyä hyvä ottelu, Huntington totesi.

Huntington otteli kesäkuun alussa ennätyspisteensä 6053. Dohan MM-raja olisi 6300 pistettä. Huntingtonin edelle on noussut tämän kauden tilastoissa Miia Sillman, joka otteli Universiadeissa 6209 pisteen tuloksen. Se oli suomalaiselta seitsenottelijalta 2000-luvun toiseksi paras tulos.

Lue lisää:

EM-mitalijahdin keskeyttämään joutunut Huntington avasi tilannettaan Instagramissa – reiden vamma pieni mysteeri: "Tällä hetkellä pystyn jo kävelemään"

Suomen EM-mitalihaaveille karmea pettymys! Maria Huntington keskeyttää seitsenottelun – "Vielä eilen kaikki meni hyvin" "Menetkö treenaamaan vai vietätkö päivän krapulassa?" Sairaalareissun jälkeen Maria Huntington teki elämänmuutoksen – parikymppisen urheilijan ura lähti rakettimaiseen nousuun

Lotta Harala palaa kotiseudulleen ja on saamassa uuden valmentajan epätoivoisten hetkien jälkeen – historiallista kautta on ollut raskasta seurata sivusta

Suosittelemme