Hyppää sisältöön

Yli 100 000 ihmistä nautti Ed Sheeranin musiikista Malmilla – Helsingin poliisi julkaisi hienon droonikuvan ja kiitti yleisöä

Keikat olivat poliisille uudenlainen haaste.

Yleisöä Malmin lentokentällä Ed Sheeranin konsertissa. Kuva: Poliisi

Megatähti Ed Sheeranin ensimmäiset keikat Suomessa ovat nyt ohi ja Malmin lentokenttä on tyhjentynyt faneista.

Helsingin poliisi on yltynyt kehumaan konsertteja ja yleisöä Twitter-tilillään, kuvaamalla yleisöä sopuisaksi ja hyvin käyttäytyväksi sekä tapahtumia rauhallisiksi.

Poliisi julkaisi tviitin yhteydessä ottamansa droonikuvan. Poliisi sakotti keskiviikkoiltana kahta drooninlennättäjää konsertin ilmailukiellon rikkomisesta.

Komisario Timo Viipuri Helsingin poliisista kertoo, että samat droonisäännöt eivät koske viranomaisia, ja huomauttaa, että lentokentillä on tavallisesti aina lennätyskielto.

Keskiviikko eteni ilman suurempia ongelmia. Tiistai-iltana virkavaltaa työllisti muutama päihtynyt henkilö ja järjestyshäiriö.

– Malmin lentokentällä ei ole liiemmin keikkoja ollut, joten tilanne oli poliisillekin sillä tavalla uusi haaste, Viipuri kertoo.

– Raporttien mukaan ilta meni kovin hyvin ja rauhallisesti. Esiintyjäkin (Sheeran) on sellainen, että oletusarvo sille, että jotain kummallista tapahtuisi, ei ollut kovin korkea.

Yle seurasi ennennäkemättömiä tapahtumia aktiivisesti. Katso täältä kuvat keskiviikkoillasta ja lue täältä keikka-arvostelu. Sen sijaan tästä pääset Ed Sheeranista kirjoitettuun henkilökuvaan.

Lue lisää:

Ed Sheeran on popmusiikin ABC-asema: musiikki uppoaa suureen yleisöön, mutta loputon tavallisuus tylsistyttää

Poliisi sakotti droonien lennättäjiä Ed Sheeran -konsertissa Malmilla

#Edsinki räjäytti Malmilla – Ed Sheeran tuli ja valloitti suomalaisten sydämet, katso upeat kuvat

Ed Sheeran on maailman suosituin miesartisti, naapurinpoika ja taktikoiva bisnesmies

Suosittelemme sinulle