Hyppää sisältöön

Pointti-kaupunkifestivaali käynnistyi Helsingissä: Katso suorana ja tule paikan päälle

Yle on mukana Pointti-kaupunkifestivaalissa. Voit seurata ohjelmaa myös suorana tästä artikkelista sekä Ylen TV1:ssä.

Pointti-kaupunkifestivaali Helsingissä.
Pointti-kaupunkitapahtuman lähetys

Tule paikan päälle Pointti-tapahtumaan Helsingin Kansalaistorille tai seuraa sitä suorana tästä artikkelista. Ylen ja Helsingin toteuttama festivaali on kaikille avoin ja maksuton.

Ylellä on joka päivä kiinnostavia keskusteluja tapahtumassa. Tässä muutama poiminta.

Kello 11.15 Meteorologit lavalla: Kesäsää ja ilmastonmuutos. Haastattelijoina Ylen uutisluokkalaiset Aino Perttilä, Elmeri Lindholm ja Milla Jalas.

Kello 13 Päivän Pointti -keskustelu: Onko EU kriisissä? Miten suomalaismepit aikovat reagoida Unkarin kritiikkiin?

Suomalaiset mepit käyvät kiinni ajankohtaisiin EU-aiheisiin Piia Pasasen ja Paula Pokkisen johdolla. Mukana ovat Nils Torvalds, Elsi Katainen, Henna Virkkunen, Ville Niinistö ja Eero Heinäluoma.

Kello 14 Yle Uutisten bändi esittää katsojapalautetta

Kello 15.15 Kirjeenvaihtajat lavalla: Millaista on kirjeenvaihtajan arki maailmalla? Yhdeksän eri puolilla maailmaa työskentelevää Ylen kirjeenvaihtajaa kertoo työstään.

Ylen kirjeenvaihtajat joutuvat katastrofien keskelle ja mahdottomiin tilanteisiin. Millaista on kirjeenvaihtajan työn hankaluudet? Miten uutisvoitot syntyvät? Ylen kirjeenvaihtajat avautuvat arjestaan.

17.30 LinkedIn kuntoon! Vaatiiko media poliitikoilta liikaa? Yle Uutisten Heikki Valkaman ja Ville Seurin vieraaksi tulee Anne Moilanen, päätoimittaja, MustRead.

Sivulavalla puhutaan puoli tuntia mediasta, poliitikoista, skandaaleista ja erityisesti kansanedustaja Hussein Al-Taeesta. Kyseessä on pilottijakso ja elävä kokeilu tulevasta mediaa käsittelevästä podcastista.

Katso myös koko Pointti-festivaalin ohjelma:

Pointti-kaupunkifestivaalilla kolme päivää tietoa, elämyksiä ja osallistumista. Lue lisää.

Suosittelemme sinulle