Hyppää sisältöön

Kuopiolainen asiantuntijayritys Talentree aloitti uudistustyön – tavoitteena sata uutta työpaikkaa Pohjois-Savoon

Yhtiön tavoitteena on palkata yli sata uutta osaajaa vuoteen 2025 mennessä. Toimitusjohtaja vaihtuu ja laajasti suomalaisesta liike-elämästä tunnettu Mika Sutinen tulee yhtiöön osakkaaksi.

Liikemies Mika Sutinen.
Muun muassa Musti ja Mirri -ketjun taustalla oleva Mika Sutinen osti osuuden Talentreesta. Kuva: Toni Pitkänen / Yle
Markku Malinen

Kuopiolainen asiantuntijayritys Talentree aloittaa uudistustyön, jonka pitäisi tuoda vuoteen 2025 mennessä yli sata uutta työpaikkaa.

Rekrytoinneista valtaosa on tarkoitus tehdä Pohjois-Savoon. Talentree aikoo palkata etenkin ohjelmoinnin, analytiikan ja palvelumuotoilun ammattilaisia.

Talentreen tytäryhtiö fuusoituu osana uudistusta emoyhtiöön, ja Talentreen toimitusjohtaja vaihtuu ensi vuodenvaihteessa. Uusi toimitusjohtaja on tytäryhtiötä luotsannut Kimmo Vainikainen.

Entinen toimitusjohtaja, yhtiön pääomistaja ja perustaja Antti Haapakorva jatkaa vahvasti konsernin taustalla. Hän siirtyy samalla yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Talentree ilmoitti myös, että suomalaisesta liike-elämästä laajasti tunnettu kuopiolainen Mika Sutinen lähtee yhtiön osakkaaksi. Hän toimii vuodenvaihteeseen saakka Talentreen hallituksen puheenjohtajana.

Talentree Group työllistää nykyisin reilut 40 ihmistä. Päätoimipaikka on Kuopiossa, ja sillä on toimistot myös Joensuussa ja Mikkelissä. Konsernin vuotuinen liikevaihto on nykyisin noin 3,5 miljoonaa euroa.

Uutista korjattu 21. elokuuta kello 10.13: Korjattu alaotsikosta työllistämistavoitteeksi "yli sata". Alaotsikossa luki alun perin, että tavoite on 150.

Lue myös: Savolaisella Sutisella on miljoonien omaisuus, mutta hän on töissä kellon ympäri – "Riittääkö vastaukseksi, että mää vaan rakastan tätä työtä?"

Suosittelemme sinulle