Hyppää sisältöön

Erkka Westerlund liittyy TPS:n taustavoimaksi – "Maailmanluokan osaamista"

Erkka Westerlund on HC TPS Turku Oy:n hallituksen uusi jäsen.

Erkka Westerlund, Jokerit
Erkka Westerlund Kuva: Tomi Hänninen
Sami Laine

HC TPS Turku Oy julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa kerrottiin sekä taloudellisista luvuista että uudesta hallituksen jäsenestä. Pitkän ja menestyksekkään uran valmentajana tehnyt Erkka Westerlund liittyy yhtiön hallitukseen, mikä on tiedotteen mukaan "konkreettinen signaali tulevaisuuden rakentamisesta".

– Halusimme hallitukseen maailmanluokan osaamista huippu-urheilusta ja jääkiekosta. Erkkaa parempaa ihmistä tähän on vaikea kuvitella, hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Marin kertoo tiedotteessa.

Westerlund, 62, aloitti valmennusuransa jo 1980-luvulla ja on työskennellyt myös muun muassa Vierumäen urheiluopiston rehtorina, Jääkiekkoliiton valmennuksen ja koulutuksen johtajana ja Olympiakomitean huippu-urheilun muutostyöryhmän jäsenenä. Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentajana Westerlund on voittanut muun muassa olympia- ja World Cup -hopeaa.

– Koko TPS-yhteisö on tehnyt hienoa ja määrätietoista työtä urheilun puolella junioreista edustusjoukkueeseen, ja on hienoa päästä tuomaan oma osaamiseni ja panokseni tähän, Westerlund kommentoi uutta rooliaan.

Talousluvuistaan HC TPS Turku Oy kertoi yhtiön liikevaihdon kasvaneen päättyneellä tilikaudella 7,7 miljoonaan euroon. Tilikauden tulos oli 760 000 euroa tappiota – edelliseen tilikauteen verrattuna tilikauden tulos parani 440 000 euroa.

Lue myös:

Kokaiinista kiinni jäänyt Kuznetsov tarttui NHL:n apuun – "Oloni on karmea"

MM-yllättäjä Japani kiusasi Naisleijonia – Vainikka ja Karvinen lopulta ratkaisijoina

Ruotsin kiekkoliiga SHL korvaa naisten maajoukkuepelaajien menetetyt työtulot seuraavat kolme vuotta – pelaajayhdistys ei juhli vielä

Suosittelemme sinulle