Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Markku Kanervan toive toteutui: Teemu Pukki on lepovuorossa, kun Norwich pelaa liigacupissa

Päävalmentaja Daniel Farke vaihtoi koko avauksen lauantaisesta Chelsea-kamppailusta.

Teemu Pukki
Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallokauden Englannissa huikaisevalla tahdilla aloittanut Teemu Pukki ei ole lainkaan kokoonpanossa, kun hänen seuransa Norwich kohtaa Englannin liigacupin toisella kierroksella neljännen sarjatason seuran Crawley Townin tiistai-iltana.

Norwich lähtee otteluun kokonaan erilaisella avauskokoonpanolla kuin millä se avasi valioliigapelin Chelseaa vastaan lauantaina eli valmentaja Daniel Farke vaihtoi koko yksitoistikon. Vaihdossa on seitsemän vakimiestä, mutta Pukki saa tänään levätä.

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan toiveissa oli lepoaikaa Pukille, joka on tehnyt kauden kolmessa liigapelissä peräti viisi maalia. Toive täyttyi, ja Pukki nähtäneen kentällä jälleen lauantaina Norwichin kohdatessa liigassa West Hamin vieraskentällä. Maajoukkue jatkaa EM-karsintoja ensi viikolla kotipeleillä Kreikkaa ja Italiaa vastaan.

Lue myös:

Teemu Pukki on hurja ase Huuhkajien tärkeisiin karsintapeleihin – Markku Kanerva toivoo Norwichin valmentajalta lepoaikaa tulikuumalle suomalaiskärjelle

Teemu Pukin kotikaupunki Kotka esiteltiin maailmalle kalastajakylänä – "Ei se ihan putkeen mennyt"

Pukki-huuma yltyy tappiosta huolimatta – Norwichin päävalmentajaa suomalaisen onnistumiset eivät lämmittäneet: "En ole kiinnostunut maalipörssistä"

Teemu Pukin uskomaton vire jatkuu: maalisyöttö ja kauden viides maali – sivusi Valioliigan historiaa!

Suosittelemme