Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Huippusuosittu Ed Sheeran vetäytyy tauolle yli kaksi vuotta kestäneen maailmankiertueen jälkeen

Brittilaulaja kertoi tauolle jäämisestä Divide-kiertueensa viimeisessä konsertissa.

Ed Sheeran.
Ed Sheeran esiintyi Suomessa ensimmäistä kertaa heinäkuussa. Hän oli viime vuonna eniten tienannut sooloartisti maailmassa. Kuva: EPA
Hanna Hanhinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomessakin heinäkuussa kaksi konserttia vetänyt brittilaulaja Ed Sheeran on kertonut pitävänsä tauon ennätyksiä rikkoneen maailmankiertueensa jälkeen, kirjoittaa brittiläinen The Sun-lehti.

Sheeran päätti jo yli kaksi vuotta kestäneen Divide-kiertueensa maanantaina konserttiin Ipswichissa, jossa hän kertoi jäävänsä pitkälle tauolle.

– Tässä on jotakin katkeransuloista. Rakastan sitä, että olette täällä ja päätämme Ipswichiin. Tämä on viimeinen keikkani luultavasti 18 kuukauteen, hän kertoi konsertissaan brittilehden mukaan.

The Sun -lehden mukaan laulaja aikoo viettää enemmän aikaa vaimonsa kanssa.

Ed Sheeran esiintyi Suomessa ensimmäistä kertaa heinäkuussa Helsingissä Malmin lentokentällä pidetyissä konserteissa. Sheeran on rikkonut musiikillaan striimausennätyksiä ja oli viime vuonna eniten tienannut sooloartisti maailmassa.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

Ed Sheeran on maailman suosituin miesartisti, naapurinpoika ja taktikoiva bisnesmies

Yli 100 000 ihmistä nautti Ed Sheeranin musiikista Malmilla – Helsingin poliisi julkaisi hienon droonikuvan ja kiitti yleisöä

Suosittelemme sinulle