Hyppää sisältöön

Vaasassa lapsen kanssa kolaroinut autoilija ilmoittautui poliisille

Autoilija ilmoittautui itse poliisille illalla. Kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona.

Suojatie Vaasan Palosaarella
Onnettomuuspaikka Vaasan Palosaarella. Farmariauto törmäsi pyöräilijäpoikaan ja pakeni sen jälkeen paikalta. Kuva: Minna Salomäenpää / Yle
Anne Elhaimer

Vaasan Palosaarella etsitty farmariauton kuljettaja on löytynyt. Poliisin mukaan autoilija ilmoittautui itse poliisille.

Poliisi sai tänään kello 12.20 ilmoituksen lapsen ja henkilöauton välisestä törmäyksestä, jossa henkilöauto oli törmännyt suojatiellä ajaneeseen poikaan Käsityöläiskadun ja Palosaarentien risteyksessä.

Polkupyörällä liikkeellä ollut poika oli lentänyt törmäyksen voimasta auton konepellille. Auto oli poistunut paikalta ennen poliisin saapuimista paikalle. Poika on toimitettu sairaalaan tarkastuttamaan vammojaan.

Poliisi ilmoitti autonkuljettajan tuntomerkit ja pyysi silminnäkijöitä antamaan lisätietoja asiasta poliisin vihjepuhelimeen.

Hieman ennen kello kuutta illalla Pohjanmaan poliisi tiedotti, että kuljettaja oli ilmoittautunut ja asian tutkinta jatkuu nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä liikennepako tieliikenteessä.

Suosittelemme sinulle