Hyppää sisältöön

EU-kokous sotkee pääkaupunkiseudun liikennettä vielä tänään – Varaa ylimääräistä aikaa liikkumiseen

Poliisin mukaan kokousvieraiden poistumisesta on merkittävää liikennehaittaa puolesta päivästä aina iltaseitsemään saakka.

Liikenneruuhka Helsingissä.
Poliisi muistuttaa varaamaan tänään ylimääräistä aikaa matkustamiseen. Kuva: Jukka Uotila / AOP
Susanna Siironen

Pääkaupunkiseudun liikennettä sotkee vielä tämän päivän ajan EU:n epävirallinen puolustus- ja ulkoministerikokous.

Poliisi ja HSL muistuttavatkin varaamaan ylimääräistä aikaa matkustamiseen erityisesti Helsingissä ja Vantaalla.

Aamulla joukkoliikennettä käyttävien kannattaa huomioida, että Elielinaukiota normaalisti käyttävät bussit liikennöivät HSL:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) Mäntymäen kentältä noin kello 7 ja 8.30 välisen ajan. Raitiovaunut kuitenkin kulkevat normaalisti Mannerheimintiellä.

Autoilijoiden on kannattaa muistaa aamuliikenteessä, että kokousvieraiden siirtyminen kokouspaikalle Finlandia-talolle vaikuttaa Helsingin kantakaupungin liikenteeseen noin kello 7.30 ja 8.30 välillä.

Poliisin tiedotteen mukaan (siirryt toiseen palveluun) vieraiden poistuminen vaikuttaa merkittävästi liikenteeseen Finlandia-talon ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä tänään puolesta päivästä aina iltaseitsemään saakka.

Liikennekatkoksia on odotettavissa Tuusulanväylällä, Kehä I:llä, Hämeenlinnanväylällä ja Mannerheimintiellä.

Lisäksi pyöräliikennettä tai jalankulkua ei sallita Finlandia-talon ympäristössä, sillä alue on kokonaan eristetty. Poliisin mukaan Töölönlahden ympäri pääsee kuitenkin kiertämään aivan rantaa pitkin.

Suosittelemme sinulle