Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

KRP tutkii epäiltyä henkirikosta Somerolla – varusmiespalvelusta suorittanut nainen nähtiin viimeksi kotipihallaan kesäkuussa

Somerolainen 21-vuotias nainen katosi kesäkuun alussa. Poliisi epäilee nyt, että katoamisen taustalla on henkirikos.

Logo Turun pääpoliisiaseman ovessa.
Kuva: Kalle Mäkelä / Yle
Johanna Lehtola
Avaa Yle-sovelluksessa

Keskusrikospoliisi on aloittanut henkirikostutkinnan Somerolla kesäkuussa kadonneen nuoren naisen tapauksessa.

21-vuotias nainen ilmoitettiin kadonneeksi 11. kesäkuuta. Katoamista ovat tutkineet sen jälkeen KRP ja Lounais-Suomen poliisilaitos. Tutkinnan perusteella henkilö ei ole kadonnut omasta tahdostaan, kerrotaan KRP:n tiedotteessa.

– Saimme katoamisen jälkeen tuoreeltaan jonkin verran vihjeitä. Tämän lisäksi poliisin omissa tutkimuksissa on tullut ilmi seikkoja, jotka viittaavat siihen, että henkirikoksesta on kysymys. Tutkinta on herkässä vaiheessa, joten en voi mennä tämän enempää yksityiskohtiin, toteaa keskusrikospoliisin rikostarkastaja Markus Laine.

Viimeinen havainto kadonneesta on 8. kesäkuuta hänen kotipihallaan Someron keskustassa. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi heti viimeisen havainnon jälkeen.

Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja naisesta. Lisäksi KRP pyytää havaintoja hänen käyttämästään autosta. Auto on vuosimallin 2001 Volkswagen Golf, rekisterinumero on KPJ-506.

KRP on kiinnostunut myös toisesta autosta. Katoamisviikonloppuna Somerolla liikkui hopeinen vuosimallin 2003 Volvo V70 -farmariauto.

– Kyseinen ajoneuvo on tullut ilmi poliisin omissa tutkimuksissa. On mahdollista, että nainen olisi ollut katoamisviikonloppunaan tällaisen ajoneuvon kyydissä, kertoo Markus Laine.

Havaintoja voi toimittaa poliisille numeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Nainen oli suorittamassa asepalvelusta Porin prikaatissa katoamisen aikaan.

Lue lisää:

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä: Porin prikaatissa varusmiespalvelusta suorittanut nainen ollut kateissa jo yli kuukauden

Suosittelemme sinulle