Hyppää sisältöön

Kurkkaa lastenohjelmien ja uutisten kulisseihin! – katso lähetys Tampereen Mediapoliksen avoimista ovista

Tampereen Mediapoliksen ovet olivat auki yleisölle lauantaina klo 10–13. Yle teki tapahtumasta puolen tunnin suoran lähetyksen, jonka voi katsoa Yle Areenassa.

Tampereen Mediapoliksen avoimet ovet
Tampereen Mediapoliksen avoimet ovet
Antti Palomaa

Ota itsestäsi kuva Pikku Kakkosen lavasteissa, kokeile Merisään lukemista tai testaa, olisiko sinusta urheiluselostajaksi! Tämä kaikki ja paljon muuta onnistui Tampereen Mediapoliksen avoimissa ovissa lauantaina 28.9. klo 10–13.

Yle teki tapahtumasta noin puolen tunnin suoran lähetyksen, jonka voi katsoa myös jälkikäteen Yle Areenasta.

Avoimissa ovissa voi tutustua muun muassa lastenohjelmien ja uutis- ja ajankohtaisohjelmien tekoon. Vieraat voivat käydä Pikku Kakkosen studiossa ja nähdä, kun Seikkailukoneesta tuttu Reppu-Heppu esiintyi ja esitteli Eskari-sovellusta.

Ylen alueellisten tv-uutisten ankkureita voi jututtaa Mediapoliksen aulassa. Lisäksi pääsi seuraamaan lähietäisyydeltä, miten Radio Suomen Tampereen lähetystä tehtiin klo 9–12.

Vieraille tarjoutui myös mahdollisuus poikkeukselliseen virtuaalitodellisuusmatkaan. VR-teos havainnollistaa, miten aistivammainen Aarne Pirkola kokee maailman.

Tapparan ja Ilveksen pelaajat E-urheiluturnauksessa

Yle Galaxi ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestivät avoimissa ovissa E-urheiluturnauksen. NHL-jääkiekkopelissä kisasivat Tampereen kaupungin nuorisotiloissa järjestetyistä karsinnoista finaaliin päässeet.

Myös Tapparan ja Ilveksen pelaajat kohtasivat toisensa näytösottelussa.

Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelijat puolestaan järjestävit palamaalausta yli 5-vuotiaille.

Mediapoliksen osoite on Tohlopinranta 31. Saapumisohjeita (siirryt toiseen palveluun)on Mediapoliksen nettisivuilla.

Suosittelemme sinulle