Hyppää sisältöön

Nyt tuli makea voitto! Cocks nujersi portugalilaisen huippujoukkueen

Riihimäen Cocks pysäytti portugalilaisen Sporting Lissabonin käsipallon Mestarien liigan kamppailussa.

Teemu Tamminen
Teemu Tamminen oli huimassa vireessä Cocksin voitossa Sportingista. Kuva: Tomi Hänninen
Petri Sjöblom,
Matti Lehtisaari

Riihimäen Cocks venyi loistavaan voittoon käsipallon Mestarien liigan lohkovaiheen kamppailussa. Cocks kukisti kotikentällään portugalilaisen huippujoukkueen Sporting Lissabonin 25–23 (12–11).

Cocksin voiton ratkaisivat moldovalaisvahvistus Vitalie Nenita ja Teemu Tamminen, jotka osuivat kamppailun viimeisellä minuutilla.

Voitto oli Cocksilta todella kovan luokan suoritus, koska Sporting kuuluu Euroopan kovimpiin joukkueisiin ja kamppailee tiukasti paikasta Mestarien liigan jatkopeleihin.

Tamminen oli kuudella osumallaan Cocksin päivän paras maalintekijä. Nenita osui viisi kertaa.

– Ihan huikea fiilis, vastassa oli iso joukkue. Vastustajan pelaajat soittivat suutaan tuomarille, mutta emme lähteneet siihen mukaan. Kahden maalin voittolukemat ovat nyt taululla, Tamminen myhäili Yle Urheilulle.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas myönsi, että lopussa tarvittiin onneakin.

– Tarkkaa ja tiukkaa pelaamista. Sporting puolusti hyvin valtaosan ottelusta, mutta olimme tällä kertaa lopussa onnekkaampia, Savukynas totesi seuran tiedotteessa.

Cocks on pelannut kovatasoisessa Mestarien liigassa tänä syksynä viisi kamppailua, joista riihimäkeläisten tilillä on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Cocks pelaa lohkovaiheessa vielä toiset viisi ottelua ja haastaa seuraavaksi Sportingin vieraskentällä marraskuussa.

Lue lisää:

Cocksin tehopelaajilta vaaditaan jälleen huippupeliä - "Voitto Sportingista olisi yksi kovimmista tempuista"

Käsipallon Mestarien liigan uudistus kirpaisee Suomea pahasti – Cocksin huippupeleistä kannattaa nauttia nyt!

Riihimäkeläinen moukari- ja rallimies rakensi käsipalloilijan paratiisin – laittoi neljä miljoonaa euroa uuteen halliin: "Kun on hölmö yrittäjä, ainahan sitä haluaa parempaa"

Suosittelemme sinulle