Hyppää sisältöön

Trumpin virkarikostutkinnan kuulemisessa huomion hetkeksi varastanut hahmo oli drag queen Pissi Myles

Myles oli raportoimassa kuulemisesta kännykällä uutissivustolle.

Pissi Myles
Teemu Juhola

Näyttävä ilmestys varasti hetkeksi shown, kun Yhdysvaltain edustajainhuoneessa oltiin eilen aloittamassa presidentti Donald Trumpin virkarikostutkinnan ensimmäistä julkista kuulemista.

Harmaiden pukujen seasta erottunut tulipunaiseen lateksimekkoon, piikkikorkoihin ja isoon peruukkiin sonnustautunut hahmo oli drag queen Pissi Myles, joka oli paikalla raportoimassa kuulemisesta uutissivustolle nimeltä Happs (siirryt toiseen palveluun).

Virkarikostutkinnassa selvitetään sitä, käyttikö Donald Trump presidentin valtaoikeuksia oman etunsa ajamiseen.

Kongressin tiedusteluvaliokunnan ensimmäisessä julkisessa todistajien kuulemisessa kuultiin eilen Yhdysvaltain Ukrainan-suurlähettilästä William Tayloria ja ulkoministeriön virkamiestä George Kentiä.

NBC-kanavalle kommentin antanut Myles totesi poliittisten jännitteiden olevan korkealla, ja vitsaili, ettei edustajainhuoneen Longworth Houseen ollut vaikea päästä.

Myles esiintyy työkseen drag queenina New Yorkin alueella.

Happsin edustajat olivat bonganneet Pissi Mylesin lavalla Barracuda-yökerhossa Manhattanilla ja tarjonneet tälle työkeikkaa, kertoi puoliso ja liikekumppani David Ayllon NBC:lle (siirryt toiseen palveluun).

Tarkoituksena oli hänen mukaansa löytää komedienne, joka pystyy improvisoimaan ja kertomaan uutisista hauskalla tavalla.

Myles raportoi selfiekepin päässä olleella kännykällä.

Mylesin nettisivuilla kerrotaan (siirryt toiseen palveluun), että hän on paitsi palkittu drag queen, komediatuottaja ja laulaja.

Suosittelemme sinulle