Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Nyt on upeaa toimintaa! Nuorten Huuhkajien fanien paidat täynnä nimmareita sankareiltaan – tapasivat myös huoltajalegendan

Atte, Santeri ja Oskari saivat kerättyä paitansa täyteen Huuhkajien nimikirjoituksia, kun Huuhkajat palasivat Kreikasta EM-karsintojen lopuksi Helsinkiin juhlimaan historiallista paikkaa EM-kisoissa.

Atte, Santeri ja Oskari keräsivät hurjan määrän nimmareita historiallisilta Huuhkajilta – katso hellyyttävä haastattelu
Roope Visuri
Avaa Yle-sovelluksessa

Historiallisesti EM-kisoihin päässyttä Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta vastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle oli tullut kolme innokasta nuorta Huuhkajien fania: Atte, Santeri ja Oskari.

Kentällä nähtiin hienoa toimintaa nuorten ja Huuhkajien tähtien kesken. Huuhkajien pelaajat ja päävalmentaja Markku Kanerva olivat antaneet nimmarinsa poikien paitoihin. Riven lisäksi poikien paidoista löytyivät muun muassa Joona Toivion, Teemu Pukin, Lukas Hradeckyn ja Pyry Soirin nimikirjoitukset.

Poikien suunnitelmat ensi kesän EM-kisoihin olivat selvät.

– Käydään katsomaan ehkä stadionilla kaikki pelit, Santeri kertoi Yle Urheilun haastattelussa.

Pojat pääsivät myös tapaamaan kentällä pitkäaikaisen Huuhkajien huoltajan Gunnar Yliharjun. Atte, Santeri ja Oskari poseerasivat yhteiskuvassa.

Huuhkajien huoltajalegenda Gunnar Yliharju ja nuoret fanit Atte, Santeri ja Oskari lentokentällä
Huuhkajien huoltajalegenda Gunnar Yliharju ja nuoret fanit Atte, Santeri ja Oskari lentokentällä Kuva: Markus Myllymäki

Lue lisää:

Lukas Hradecky jäi kakkoseksi Huuhkajien toribileissä, juhlat syttyivät vasta lopussa – Yle seurasi jalkapallosankarien EM-kisajuhlia hetki hetkeltä

Huoltajalegenda Gunnar toivoo Huuhkajilta 80-vuotislahjaa: "Olisi niin kova juttu, että voisi vaikka tyytyväisenä lähteä tästä maailmasta"

Suosittelemme