Hyppää sisältöön

Ylen EM-futislähetykset alkavat lauantaina – jännitä Huuhkajien lohkoarvontaa suorana!

Suora lähetys jalkapallon EM-lopputurnauksen lohkoarvonnasta Bukarestista välitetään lauantaina 30. marraskuuta kello 18.30–20.30 TV1:ssä ja Areenassa.

Markku Kanerva tuulettaa kisapaikkaa
Markku Kanerva johdatti ensimmäisenä päävalmentajana Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen arvokisoihin. Kuva: Tomi Hänninen
Sami Laine

Lauantai-iltana alkavat Ylen lähetyksen EM-jalkapallosta.

Kaksituntisessa suorassa jalkapallon EM-arvontalähetyksessä ennakoidaan Suomen maajoukkueen EM-taivalta, hekumoidaan vielä kaikkien aikojen karsinnalla ja totta kai jännitetään itse lohkoarvontaa. Arvonnan jälkeen analysoidaan Suomen tulevat vastustajat, arvioidaan lopputurnauksen joukkueiden voimasuhteita ja välitetään suorana paikan päältä Bukarestista Huuhkaja-leirin tunnelmat.

Pasilan studiossa juontajana on Jaakko Parkkinen ja asiantuntijoina ovat Jani Honkavaara sekä Erkka V. Lehtola. Arvonnan selostaa Bukarestista Matti Härkönen ja tunnelmia Romaniasta välittää myös EM-kisojen tuottaja Antti Ennekari.

Jalkapallon EM-lopputurnauksen lohkoarvonta TV1:ssä ja Areenassa lauantaina 30.11. kello 18.30–20.30.

Lue myös:

Näin jalkapallon EM-jatkokarsinta etenee – viimeiset kisajoukkueet selviävät maaliskuussa, Huuhkajien mahdollisista pelipaikoista tihkui lisätietoa

Tässä ovat Huuhkajien vaihtoehdot EM-kisoihin – todellinen kauhulohko uhkaa

Tällä reseptillä Huuhkajien EM-huumasta rakennetaan jotain joka haastaa Leijonatkin – "Emme kilpaile jääkiekon vaan stadionkonserttien kanssa"

Tiedätkö, mistä Huuhkajien nimi sai alkunsa? Tässä miehet, jotka toivat nimen koko kansan huulille

Huuhkajien EM-kisapaikan tuomasta miljoonapotista menee siivu Helmareille – naisille luvassa arviolta 300 000 euroa

Maajoukkueen pitkäaikainen runkopelaaja Markus Halsti seurasi Markku Kanervan valmennuksellista kasvutarinaa läheltä: "Hän on oppinut sinä aikana paljon ja näissä karsinnoissa se näkyi"

Antti Muurisella oli joukkueessaan Jari Litmanen ja Sami Hyypiä – nyt hän kertoo, miksi Markku Kanerva onnistui viemään maajoukkueen arvokisoihin ja hän ei

Sinivalkoista jalkapallohistoriaa! Huuhkajat liiteli EM-kisoihin

Suosittelemme sinulle