Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Norwichin ahdinko jatkui sarjanousijoiden kohtaamisessa – Teemu Pukki jäi maalitta

Norwich keikkuu sarjataulukon toiseksi viimeisenä.

Teemu Pukki Norwich City Ollie Norwood Sheffield United
Teemu Pukki (vas.) pääsi ensimmäisellä jaksolla Sheffieldiä vastaan muutamaan hyvään paikkaan. Kuva: Getty Imanges
Noora Takamäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Teemu Pukin edustama Norwich City joutui kotonaan taipumaan Sheffield Unitedille maalein 1–2.

Norwich iski kotiareenallaan Carrow Roadilla 1–0-johtomaalin 27. minuutilla. Videotarkistuksen jälkeen Alexander Tetteyn tarkka veto rangaistusalueen keskeltä oikeaan alakulmaan hyväksyttiin.

Toisen jakson alku oli kotijoukkueelle synkkä. Sheffield United tuli ensin 49 minuutin kohdalla Enda Stevensin osumalla tasoihin. Kolme minuuttia myöhemmin se siirtyi 2–1-johtoon tasoitusmaalin syöttäneen George Baldockin viimeistelyllä.

Sheffield iski pallon vielä kahta minuuttia myöhemmin Norwich-vahti Tim Krulin selän taakse. Maali kuitenkin hylättiin videotarkistuksen jälkeen paitsiona.

Pukki sai ensimmäisellä jaksolla muutaman hyvän nousun ja maalipaikan aikaiseksi, mutta toisella jaksolla suomalainen pidettiin tiukasti kiinni.

Norwichin manageri Daniel Farke reagoi tappioasemaan vaihtamalla 72 minuutin kohdalla sisään Todd Cantwellin ja Jamal Lewisin. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt.

Kotijoukkueen tunteet kuumenivat viimeisellä vartilla, kun Sheffieldin Chris Bashamille jo tuomittu punainen kortti kumottiin videotarkistuksen jälkeen. Basham tuli kovaa Kenny McLeanin jaloille, mutta selvisi lopulta keltaisella.

Chris Basham Sheffield United
Chris Bashamille heilahti jo punainen kortti, mutta videotarkistuksen jälkeen se käännettiin keltaiseksi. Kuva: Getty Images

Norwich ei saanut kirittyä maalin takamatkaa kiinni, vaan ottelu päättyi 1–2-kotitappioon.

Joukkueet ovat sarjanousijoita, mutta Sheffield United nousi voitolla sarjassa jo kahdeksanneksi. Norwich sen sijaan keikkuu sarjajumboa edellisellä sijalla.

Norwichilla on ollut vaikeaa. Pelaamistaan 16 ottelusta se on voittanut vain kolme. Sarjanousijoiden vertailussa Sheffield vetää tässäkin pidemmän korren. Sunnuntaisen Norwich-voiton myötä se on voittanut viidesti, ja lisäksi se on onnistunut useasti taistelemaan tasapeleillä pistejakoja.

Lue myös:

Teemu Pukin maali ei riittänyt Norwichille – katso komea osuma

Manchester United voitti kiihkeän paikallisottelun – City jo hurjat 14 pistettä Liverpoolia jäljessä

Suosittelemme