Hyppää sisältöön

Keski-Suomessa aloittaa keväällä uusi radiokanava Henri Bergin johdolla

Uuden radiokanavan lähetykset alkavat keväällä.

Henri Berg on uuden radiokanavan päätoimittaja.

Keski-Suomessa aloittaa keväällä uusi radiokanava. Radiokanavan taustalla on sanomalehti Keskisuomalaista julkaiseva Keski-Suomen Media Oy.

Uuden kanavan päätoimittajana aloittaa Henri Berg, joka työskentelee tällä hetkellä Yle Radio Suomessa Keski-Suomen ja Etelä-Savon radiotuottajana.

Bergillä on pitkä kokemus radioalasta myös muun muassa Radio Citystä, Radio Jyväskylästä ja Radio Kompassista. Hän aloittaa työt uuden radiokanavan parissa tammikuussa 2020.

– Kohderyhmää en niinkään iän perusteella lähtisi määrittelemään, vaan kohderyhmää on ihmiset, joita kiinnostaa keskisuomalaiset asiat, jotka todennäköisesti itsekin asuvat Keski-Suomessa, todennäköisesti heillä on täällä lapsia tai lapsenlapsia, mistä voi vetää sen johtopäätöksen, että ikähaarukka on siitä noin kolmestakymmenestä vuodesta ylöspäin, Berg kuvaa.

Berg kertoo, että radiokanavalla hyödynnetään Keskisuomalaisen verkko- ja printtilehtien sisältöjä.

Uuden radiokanavan lähetykset alkavat ensi huhtikuussa taajuudella 95,9, ja tarkemmin päivämäärä kerrotaan myöhemmin. Radiostudio tulee Jyväskylän Aholaitaan.

– Kanava erottautuu muista radiokanavista nimenomaan sillä, että me ollaan ainoa täysin paikallinen radiokanava koko Keski-Suomessa.

Lue myös:

Keskisuomalainen sai radioluvan Jyväskylään

Suosittelemme sinulle