Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Eva Wahlström puolustaa MM-titteliään helmikuussa

Eva Wahlström kohtaa Sheffieldissä toistaiseksi voittamattoman Terri Harperin.

Eva Wahlström
Eva Wahlström puolustaa MM-vyötä kuudennen kerran. Kuva: AOP / Compic
Hinni Hirvonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Nyrkkeilijä Eva Wahströmin seuraava ottelu on selvillä. Hän kohtaa helmikuun kahdeksas päivä Englannin Sheffieldissä Terri Harperin.

Ottelun panoksena on ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruus.

– Tiedän, että moni nyrkkeilijä antaisi kaikkensa tästä mahdollisuudesta, minkä olen saanut. Teen kaikkeni voittaakseni. Kotiyleisön tuki takanani tunnelma on todella sähköinen, Harper sanoi kisajärjestäjän tiedotteessa.

Harper on kotoisin Sheffieldistä, joten britti pääsee iskemään kotiyleisönsä edessä.

Harper, 23, on otellut urallaan yhdeksän ammattilaisottelua tappioitta. Viisi ottelua on päättynyt tyrmäykseen. Wahlströmin, 39, kaikista 26 ottelusta 23 on päättynyt voittoon.

Edelliskerran Wahlström otteli Salossa kenialaista Consolata Musangaa vastaan. Hän voitti ottelun pistein 80–72, mutta titteli ei ollut ottelussa panoksena.

Edellisen kerran Wahlström otteli WBC-liiton ylemmän höyhensarjan vyöstä elokuussa. Las Vegasissa kymmeneräinen ottelu Ronica Jeffreytä vastaan päättyi ratkaisemattomana. Wahlström on hallinnut mestaruusvyötä huhtikuusta 2015.

Wahlstömin seuraavasta ottelusta kertoi ensimmäisenä Suomessa Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Nyrkkeilijä Eva Wahlström ei halua lyödä vastustajaansa – tuore dokumentti paljastaa yllättäviä tilanteita kehästä ja sen ulkopuolelta

Eva Wahlströmin paras tuliainen titteliottelusta oli maailmanmestaruusvyö – yllättävä tilanne ottelun alussa oli sotkea koko kamppailun: "Minua jännitti samoin kuin joskus nuorena nyrkkeilijänä"

Eva Wahlström säilytti MM-vyönsä – Las Vegasin titteliottelu päätyi ratkaisemattomaan

Suosittelemme