Hyppää sisältöön

SJK vahvistuu entisestään: Serge Atakayi palaa Skotlannista Veikkausliigaan

SJK ja Serge Atakayi ovat solmineet kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Atakayi pelasi Rangersin edustusjoukkueessa yhden Skotlannin Valioliigan ottelun. Kuva: AOP

Suomen nuorten maajoukkueista tuttu laitahyökkääjä Serge Atakayi siirtyy skotlantilaisesta Rangersista takaisin Veikkausliigaan SJK:n paitaan.

Atakayin, 20, sopimus on kaksivuotinen. Hän pelasi jo viime kaudella kolmen kuukauden ajan lainalla Seinäjoella.

– Tuntuu todella hyvältä palata Seinäjoelle. Olen iloinen tästä ja tuntuu hyvältä, että saimme asiat järjestymään. Haluan vain päästä pelaamaan, se on tärkeä asia minulle, Atakayi sanoi SJK:n tiedotteessa.

Kongon demokraattisessa tasavallassa syntynyt Atakayi on FF Jaron kasvatti. Hän siirtyi Rangersiin 17-vuotiaana ja pelasi glasgowlaisseuran edustusjoukkueessa yhden Skotlannin Valioliigan ottelun viime talvena.

– Hän on nuori, nopea ja suoraviivainen, mutta SJK:hon Serge tulee ottamaan seuraavan stepin. Hän tarvitsee ympärilleen joukkueen, joka osaa käyttää hänen vahvuuksiaan. Hänessä on valtavasti potentiaalia, mutta meidän täytyy yhdessä ulosmitata se, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara totesi.

Skotlantilaisen Daily Recordin (siirryt toiseen palveluun) mukaan SJK maksaa Atakayista Rangersille noin 100 000 puntaa eli noin 117 000 euroa. SJK ja Rangers eivät omissa tiedotteissaan julkistaneet siirtosummaa.

Ennen joulua SJK kertoi hankkineensa Huuhkajien ringissäkin mukana olleen laitapuolustajan Niko Markkulan FC Interistä.

Lue myös:

Tuore Veikkausliigan hopeamitalisti siirtyy SJK:n puolustukseen

Suosittelemme sinulle