Hyppää sisältöön

Raju ajoneuvoyhdistelmän ja traktorin kolari haittasi liikennettä kymppitiellä – yksi ihminen menehtyi, raivaustyöt kestivät lähes seitsemän tuntia

Yhdistelmän kuljettaja ei jostain syystä havainnut ajoissa edellä ajavaa traktoria ja törmäsi sen perään.

Kuva: Rosa Huuska / Yle
Eino Kossila

Yksi henkilö menehtyi ajoneuvoyhdistelmän ja työkoneen törmäyksessä 10-tiellä Kosken ja Marttilan välillä maanantai-iltana. Raivaustyöt haittasivat liikennettä tiistahin aamuyöhön asti.

Menehtynyt, vuonna 1972 syntynyt Loimaan seutukuntalainen mies ajoi traktoria, jonka perään peltirullalastissa ollut ajoneuvoyhdistelmä törmäsi. Molemmat ajoneuvot suistuivat ojaan. Onnettomuus tapahtui Turun suuntaan menevällä kaistalla.

Poliisin mukaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli ehtinyt tehdä pienen väistöliikkeen, mutta ei pystynyt estämään törmäystä. Traktorin kuljettaja lensi törmäyksen voimasta ulos ja menehtyi tapahtumapaikalle.

Yhdistelmän kuljettaja ei jostain syystä havainnut ajoissa edellä ajavaa traktoria. Poliisi mukaan alkoholilla ei tämän hetkisen tiedon mukaan epäillä olevan osuutta asiaan.

Onnettomuus tapahtui noin kello 21 aikoihin. Kolaripaikan raivaustyöt saatiin valmiiksi aamuyöllä kello kolmen ja neljän välillä.

Juttua täydennetty klo 9.37.

Suosittelemme sinulle