Hyppää sisältöön

Riihimäki haluaa nostaa profiiliaan räätälöidyillä matkailupaketeilla

Riihimäki lanseeraa kaupungin uudet matkailupaketit perjantaina alkavilla Matkamessuilla.

Suomen lasimuseo on valtakunnallinen erikoismuseo, jonka kokoelmista löytyy muun muassa Tamara Aladinin lasitaidetta. Kuva: Timo Syrjänen / Riihimäen lasi Oy

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy haluavat matkailupakettien avulla nostaa kaupungin profiilia sekä kotimaisten että ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa.

Valmiiksi räätälöityjä paketteja on neljänlaisia: Lasi-, Taide-, Patikointi- ja Metsästyspaketit. Patikointipakettia lukuunottamatta muut matkailupaketit sisältävät kiertoajelun kaupungilla.

– Ne on laadittu viime keväänä järjestetyn opaskurssien innoittamina. Paketit sopivat hyvin esimerkiksi tyky-päivien ohjelmaksi kotimaisille kävijöille, kertoo Riihimäen matkailukoordinaattori Tiina Paukola.

– Haluamme pakettien avulla houkutella Riihimäelle kävijöitä, jotka eivät muutoin löytäisi kaupunkiin. Samalla pääsemme näyttämään heille, mitä kaikkea muuta Riihimäellä on tarjottavana.

Matkailupaketeista löytyy Riihimäen helmiä

Matkailun Lasipaketti on tarkoitettu erityisesti ulkomaisille matkailijoille, jotka pääsevät vierailemaan Suomen lasimuseon lisäksi myös Lasistudiolla ja Hyttikorttelissa.

Taidepaketti sisältää taidemuseovierailun lisäksi myös teatteria.

Patikointipaketit ovat pieniä retkiä kaupungilla ja sen ympäristössä. Paketteja on kolme: Hatlamminsuo, Kotipihan luonto sekä Riihimäen kaupunkinäkymiä, luontoa ja historiaa.

Metsästyspaketti sisältää opastetun kierroksen Suomen Metsästysmuseossa ja tutustumisen Riihimäen Sakon näyttelyyn sekä vierailun eräliike Eräkontissa.

Suosittelemme sinulle