Hyppää sisältöön

Huuhkajien Robert Taylor siirtyy Norjan liigan Branniin

Taylorin sopimus kattaa seuraavat kolme kautta.

Robert Taylor Turkin leirillä Tromsö IL:n paidassa. Kuva: AOP
Eren Gürler

Huuhkajien laituri Robert Taylor on tehnyt sopimuksen norjalaisen SK Brannin kanssa. 25-vuotias Taylor siirtyy Branniin kolmivuotisella sopimuksella Tromsö IL:n joukkueesta. Laiturina parhaiten viihtyvä Taylor on pelannut kymmenen maaottelua Suomen maajoukkueen paidassa.

Viime kaudella Taylor pelasi Simo Valakarin valmennuksessa 28 Norjan pääsarjan ottelua ja iski neljä maalia.

– Tyttöystäväni luki, että Brann on kiinnostunut minusta. Halusin seuraan heti, ja on mahtavaa vihdoin olla täällä. Viime viikot ovat olleet stressaavia, mutta olen onnellinen, että sopimus on vihdoin selvä, Taylor sanoo Brannin tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Brannissa suomalaisesta ollaan innoissaan.

– Olemme työstäneet sopimusta pitkään ja olemme onnellisia, että saimme Robertin joukkueeseen. Hän on mielenkiintoinen hyökkäävä pelaaja ja tulee vahvistamaan meitä. On myös hyvä, että hän pystyy pelaamaan monella pelipaikalla, sanoo Brannin urheilutoimenjohtaja Rune Soltvedt.

Norjan liigan lisäksi Taylor on pelannut Ruotsin Allsvenskania AIK:ssa ja kotimaista Veikkausliigaa RoPSissa sekä JJK:ssa. Taylor nousi jalkapallokansan tietoisuuteen vain 13-vuotiaana, kun hän teki pelaajasopimuksen JJK:n kanssa.

Lue myös:

Vahvistus: Maajoukkuemies Skrabb siirtyy Italian Serie A:han

Brescian elintärkeä voitto luisui hölmön, rangaistuspotkuun johtaneen virheen takia – Vaihdosta sisään tullut Balotelli ehti olla kentällä muutaman minuutin ennen ulosajoaan

Teemu Pukin juhlaviikko jatkuu! Kauden kymmenes maali syntyi erikoisen tapahtumasarjan jälkeen – Norwich voitti vihdoin

Leverkusen jyräsi sarjajumbon – Joel Pohjanpalo katseli voittoa penkiltä

Suosittelemme sinulle