Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Ducks kaatoi jälleen Savo Volleyn viidessä erässä

Juho Rajalan valmentama Vantaan Ducks otti lauantaina neljännen voittonsa peräkkäin miesten lentopalloliigassa, kun Savo Volley kaatui viime viikonlopun tavoin 3-2.

Kuvassa Rodrigo Leitzke, Jere Heiskanen, Bojan Strugar
Kuvassa Rodrigo Leitzke, Jere Heiskanen, Bojan Strugar Kuva: Savo Volleyn kuvaa
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Ducksin Bojan Strugar hävisi kahdella pisteellä hakkureiden taistelun Olli-Pekka Ojansivulle pistein 31-33, mutta Strugarille löytyi enemmän taustatukea.

Toni Kankaanpää ja Tommy Carmody tekivät 16 pistettä. Hyvin pelasivat myös Marko Määttänen ja Lauri Lehtonen.

- Paljon ei muuttunut jos vertaa viikon takaiseen otteluun. Oli hyviä ja heikkoja jaksoja. Lopussa onnistuimme puolustuspelissä erityisen hyvin, valmentaja Juho Rajala sanoi.

Savo Volleyn tärkeä yleispelaaja Miro Määttänen on sivussa ainakin muutaman viikon. Se tuntuu hyökkäystehoissa. Antti Siltala oli nyt 13 pisteellä toiseksi tehokkain Ojansivun jälkeen.

VaLePa jatkoi vahvaa virettään

VaLePa otti toisen peräkkäisen 3–0-voiton, kun se kukisti vieraissa Akaa-Volleyn. Joukkueen tehokkain pelaaja oli hakkuri Mikko Oivanen 17 pisteellä, keskipelaaja David Pettersson teki 11 pistettä.

Akaa-Volleystä ei kukaan yltänyt kaksinumeroiseen saldoon. Urpo Sivula ja Enderwin Herrera tekivät kahdeksan pistettä.

– Syöttö oli kauden parhaita. Avauserän alkua lukuun ottamatta hallitsimme ottelua. Olemme pari viikkoa pystyneet harjoittelemaan hyvin ja tulokset näkyvät nyt kentällä, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa on pelannut helmikuussa kaksi ottelua ja seitsemän on jäljellä.

– Pelaamme kolmena viikonloppuna tuplat. Raskasta tulee olemaan, Kangaskokko sanoi.

Kuun lopulla joukkue pelaa kahdeksassa päivässä neljä ottelua.

Hurmokselle tärkeä voitto

Karelian Hurmos otti pudotuspelitoiveiden kannalta tärkeän kolmen pisteen voiton, kun se kukisti varsinaisessa kuuden pisteen ottelussa Raision Loimun 3-1. Hurmos kavensi eron Loimuun yhteen pisteeseen.

– Sijoista 6.-8. käydään tiukkaa kamppailua ja voitto oli hyvin tärkeä. Vastaanotto meillä ontui, mutta pystyttiin rakentamaan hyvät hyökkäyspaikat ja ne käytettiin fiksusti, sanoi passari Tuomas Karjalainen.

Hurmos teki 14 hyökkäysvirhettä, Loimu 30. Hurmos voitti torjuntapisteet 17-10.

Tamir Hershko teki Loimulle 20 ja Blake Leeson 15 pistettä, mutta molemmat tekivät paljon virheitäkin. Hurmos oli tasainen, viisi pelaajaa teki 10-13 pistettä. Kolmeentoista pääsivät Ville Louhela ja Eugene Stuart.

Suosittelemme sinulle