Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Käsipallojoukkue Riihimäen Cocks vaihtaa päävalmentajaa – puheenjohtaja lehdelle: "Ei viitsitä enää katsoa tällaista pelleilyä"

Gintaras Savukynas siirtyy luotsaamaan ukrainalaista Motor Zaporozhyeta.

Gintaras Savukynas PLK valmentaa joukkuetta pilli suussa
Keskiviikon ottelu Helsinkiläistä Dickeniä vastaan jäi Gintaras Savukynasin viimeiseksi riihimäkeläisjoukkueen peräsimessä. Kuva: Esa Fills / YLE
Ville Tiirikainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Käsipallojoukkue Riihimäen Cocks vaihtaa päävalmentajaa. Joukkue tiedotti, että keskiviikon ottelu Helsinkiläistä Dickeniä vastaan jäi Gintaras Savukynasin viimeiseksi riihimäkeläisjoukkueen peräsimessä. Cocks hävisi ottelun 23–30.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita vakuuttaa joukkueen tiedotteessa, että kyseessä ei ole potkut.

– Toisin kuin joissain medioissa on sanottu, en antanut Gintarasille potkuja. Olemme neuvotelleet harjoitusleiristä, pelaajavaihdosta ja muista, ja olen enemmän kuin tyytyväinen tähän lopputulokseen, Viita jatkaa.

Aamupostin mukaan Viita kommentoi valmentajavaihdosta kovin sanoin Dicken-pelin jälkeen (artikkeli vain tilaajille).

– Tämä on nyt Gintarasin viimeinen peli. Ei viitsitä enää katsoa tällaista pelleilyä, Viita sanoi lehdelle.

Tiedotteessa puheenjohtaja toteaa, että Cocks haluaa antaa Savukynasille mahdollisuuden edetä ja kehittyä urallaan.

– On myös tärkeää, että pienenä käsipallomaana luomme suhteita ja teemme yhteistyötä siellä missä se suinkin vain on mahdollista.

Savukynas siirtyy ukrainalaisen Motor Zaporozhyen valmentajaksi. Savukynas solmi tulevaa kautta koskevan sopimuksen Motorin kanssa aiemmin helmikuussa, mutta alusta asti seura on toivonut saavansa joukkueelleen luotsin jo keväällä.

Cocksin päävalmentajan pestin ottaa vastaan Kaj Kekki. Kekki liittyi Cocksin valmennustiimiin tammikuun puolessa välissä.

Suosittelemme