Hyppää sisältöön

Kansallinen liiga ja El Clasico herättivät tunteita Jälkihiessä: "Bubi elää Impivaarassa silmät ummessa eikä näe, mitä maailmalla tapahtuu"

Juha Kanerva, Sini Forsblom ja Bror-Erik Wallenius olivat hyvin erimielisiä paitsi uudesta Kansallisen liigan nimestä ja sen hyödyistä, myös jalkapallon El Clasicon merkityksellisyydestä.

Jälkihien keskustelijat äityivät kovaan kiistaan El Clasicosta: "Bubi elää Impivaarassa silmät ummessa eikä näe, mitä maailmalla tapahtuu"
Jälkihien keskustelijat äityivät kovaan kiistaan El Clasicosta: "Bubi elää Impivaarassa silmät ummessa eikä näe, mitä maailmalla tapahtuu"
Noora Takamäki

Ylen aamun Jälkihiessä tunteet kuumenivat, kun keskustelijat Juha Kanerva, Sini Forsblom ja Bror-Erik Wallenius ruotivat naisten jalkapallon pääsarjan uutta nimeä, Kansallista liigaa sekä sunnuntai-iltana pelattua jalkapallon El Clasicoa.

Suuren sarjaottelun tärkeydestä keskustelijoilla oli voimakas näkemys.

– Who cares (ketä kiinnostaa)? täräytti Wallenius.

– Bubi elää Impivaarassa silmät ummessa eikä näe, mitä maailmalla tapahtuu, Kanerva kuittasi.

Katso koko kiihkeä keskustelu jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Lue myös:

Kommentti: Kauniita sanoja, mutta missä ovat teot? Harvinaislaatuinen nimenmuutos on vain pieni askel kohti tasa-arvoa jalkapallossa

Barcelonan kovan onnen soturi ei niellyt El Clasico -tappiota ilman selityksiä: "Ensimmäinen jakso oli surkeinta Real Madridia koskaan"

Barcelonalle tyly tappio El Clasico -kohtaamisessa – Real Madrid porhalsi La Ligan sarjakärkeen

Suosittelemme sinulle