Hyppää sisältöön

Liverpoolin hurjan voittosarjan jatkeeksi jo toinen tappio peräkkäin – nyt tuli lähtö FA Cupista

Chelsea pudotti Liverpoolin jatkosta FA Cupissa maalein 2–0. (Kuvalähde: Viasat)

Willian

Voitosta voittoon Englannin jalkapallokentillä tällä kaudella kulkenut Liverpool ajautui yllättävään kahden ottelun tappioputkeen. Lauantaina se hävisi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Valioliigassa, kun sarjan häntäpään Watford voitti sen maalein 3–0.

Tänään Liverpool putosi jatkosta FA Cupista, kun Chelsea oli parempi maalein 2–0. Ottelu oli FA Cupin viidettä kierrosta.

Liverpool ei lähtenyt otteluun millään juniorijoukkueella, mutta ei myöskään parhaalla mahdollisella miehistöllä. Esimerkiksi Mohamed Salah ja Robert Firmino aloittivat ottelun vaihtopenkillä. Molemmat tulivat toisella puoliajalla kentölle.

Chelsea siirtyi johtoon 13. minuutilla. Adrian Liverpoolin maalilla torjui ensin loistavasti Willianin laukauksen, mutta vain hetkeä myöhemmin Willian laukoi uudestaan ja tällä kertaa Adrian epäonnistui täysin torjunnassaan. Maali meni hänen piikkiinsä.

Chelsean toisen maalin laukoi Ross Barkley pitkän soolokuljetuksen päätteeksi. Pedrolla ja Olivier Giroud'lla oli erinomaiset paikat lisätä kotijoukkueen johtoa.

Liverpoolillakin oli omat paikkansa. Kepa Arrizabalaga Chelsean maalilla teki muun muassa hienon triplatorjunnan.

Lue myös:

Liverpoolin uskomaton 18 ottelun voittoputki katkesi – Katso häntäpään Watfordin maalit mestarisuosikin verkkoon

Suosittelemme sinulle