Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Kova päätös: Bahrainin F1-osakilpailu ajetaan tyhjille katsomoille

Formula ykkösten Bahrainin GP:hen ei päästetä lainkaan yleisöä.

Valtteri Bottas, Brasilian harjoitukset 2019
Valtteri Bottas vauhdissa F1-kisaradalla. Kuva: Mark Thompson/Getty Images
STT Urheilu,
Matti Lehtisaari
Avaa Yle-sovelluksessa

Formula ykkösten Bahrainin MM-osakilpailu ajetaan ilman yleisöä koronaviruksen takia, kisajärjestäjät kertovat. Kauden toinen kilpailu ajetaan 22. maaliskuuta.

– Konsultoimme kansainvälisiä yhteistyökumppaneitamme ja maamme terveysviranomaisia ja päätimme, että tästä tulee yleisöltä suljettu tapahtuma, kilpailun järjestävä Bahrainin International Circuit -radan edustajat kertoivat tiedotteessaan.

Jo aikaisemmin päätettiin, että Kiinaan huhtikuulle suunniteltu osakilpailu siirretään eteenpäin. Myös Vietnamin huhtikuun osakilpailu on ollut peruuntumisvaarassa, mutta Vietnam on ainakin vielä mukana kalenterissa.

Formula ykkösten MM-sarja starttaa viikon kuluttua Australian Melbournesta. F1-sarjan suomalaiskuljettajat ovat Valtteri Bottas Mercedeksellä ja Kimi Räikkönen Alfa Romeolla.

Koronavirus on iskenyt useisiin urheilutapahtumiin. Kisoja ja otteluja on peruttu, ja osa tapahtumista on järjestetty ilman yleisöä. Viimeksi lauantaina ratkesi, että jääkiekon naisten MM-kilpailut jäävät pelaamatta Kanadassa huhtikuussa.

Lue myös:

Jääkiekon naisten MM-kilpailut perutaan koronaviruksen takia – miesten kisojen kohtalo vielä auki: "Nyt jäitä hattuun"

Nyt se on varmaa: Koronavirus siirsi Kiinan GP:n

Kiinan gp:n jälkeen pähkäillään myös Vietnamin kisan kohtaloa

Suosittelemme