Hyppää sisältöön

Vähimyölleh 17 uuttu koronaviirusantartundua on tovendettu Suomes

Tervehyön da hyvinvoindan laitos vie ei ole andanuh omassah yhtehveduo uuzih tartundoih näh.

Suomes enäm koronaviirusantartundua on tovendettu tässäh Uvvelmual. Kuva: Sami Takkinen / Yle

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Suomes on tovendettu vähimyölleh 17 uuttu koronaviirusantartundua. 11 tartundua on tovendettu Uvvelmual Uudellamaalla (siirryt toizeh palveluh) (siirryt toiseen palveluun), kolmePirkanmual, yksi Keski-Suomes, yksi Kandu-Hämies Forssas da yksi Varzinas-Suomes.

Uvvelmual tartundan suannuzis on kuuzi ruadoigähisty naistu, nelli ruadoigähisty miesty da yksi lapsi. Kaikin pyzytäh kois näyttehenotandan jälles.

Forssas voimatunnuh Forssassa sairastunut (siirryt toizeh palveluh) (siirryt toiseen palveluun) ruadoigähine mies on herkestynnyh tartundale Wahren-opistos 5. kevätkuudu, se liittyy aijembah Forssan alovehen tapahtukseh. Mies oli aijemba matkailluh sežo Austries epidemien alovehel, kuspäi häi oli tulluh järilleh 1. kevätkuudu. Kolme hänen lähästy on miärätty kodikarantiinah.

Aijemba tänäpäi Aamulehti on sanelluh Aamulehti uutisoi(siirryt toizeh palveluh) (siirryt toiseen palveluun), gu Kangasalal 90 rippiškolan pivos olluttu nuordu, rippileirin joukonjohtai, pappi da nuorižoruadai on pandu karantiinah on pantu karanteeniin uvven tartundutapahtuksen täh. Kangasalal aijemba salvattih škola sen jälles, konzu opastajal oli tovendettu koronaviirusantartundu.

Suosittelemme sinulle