Hyppää sisältöön

Team Fintastic luisteli MM-kultaa, Suomen tuplamitali jäi 0,04 pisteen päähän

täydellinen suoritus siivitti Team Fintasticin lyhytohjelman kolmannelta sijalta voittoon.

 Team Fintastic -joukkue (juniorit) juhlii vapaaohjelman jälkeen muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa Espoossa 1. maaliskuuta 2020.
Team Fintastic -joukkue (juniorit) juhlii vapaaohjelman jälkeen muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa Espoossa 1. maaliskuuta 2020. Kuva: Lehtikuva
STT Urheilu

Suomalaisjoukkue Team Fintastic voitti lauantaina muodostelmaluistelun junioreiden MM-kultaa Nottinghamissa.

Team Fintastic luisteli vapaaohjelmansa läpi virheettömästi ja täydellinen suoritus siivitti joukkueen lyhytohjelman kolmannelta sijalta voittoon. Joukkueen kokonaistulos 205,94 oli suomalaisista kauden paras.

– Onnistuminen osui nyt oikeaan paikkaan, ja joukkue luisteli ohjelman niin hyvin kuin se vain ikinä osaa. Joukkuetta siivitti kova kannustus ja myönteinen ilmapiiri katsomossa, kommentoi joukkueen valmentaja Milja Sarkkinen Taitoluisteluliiton tiedotteessa.

Toinenkin mitali Suomeen oli lähellä, kun myös Team Mystique venyi kauden parhaaseensa 200,05. MM-pronssi jäi sydämiä raastavasti vain 0,04 pisteen päähän.

Nottinghamin kilpailu päätti muodostelmaluistelukauden, kun sekä taitoluistelun MM-kisat Montrealissa että muodostelmaluistelun MM-kilpailut Lake Placidissa jouduttiin perumaan koronaviruksen takia.

Lue myös:

Muodostelmaluistelun MM-kisat on peruttu – Team Uniquen edustusoikeutta ei tarvitse enää jännittää

Emmi Peltosen MM-kisamatka jäi haaveeksi: "Harmittaa tosi paljon, mutta on oikein laittaa terveys ja turvallisuus etusijalle"

Taitoluistelun MM-kisat Kanadassa perutaan koronaviruksen takia – suomalaisten kisamatka jää väliin

Suosittelemme sinulle