Hyppää sisältöön

"Niin paljon rahaa kehissä, että paineet ovat valtavat" – Jälkihiessä keskusteltiin eurojalkapallosta

Jälkihiessä ihasteltiin, kuinka naiset pelasivat tennistä Italiassa katolta toiselle ja Saksassa ammattilaisjalkapalloilijat pelasivat jalkapallodartsia.

"Ehkä tämä tuo urheiluun takaisin leikin, kun on pakko pitää hauskaa"
"Ehkä tämä tuo urheiluun takaisin leikin, kun on pakko pitää hauskaa"
Jonne Niemeläinen

Ihmisten innovatiiviset urheilun harjoittelumuodot ihastuttivat maanantaina Ylen aamun Jälkihien asiantuntijaraatia. Studiossa ajankohtaisista urheiluaiheista keskustelivat Reetta Meriläinen, Juha Kanerva ja Kaj Kunnas.

Urheiluasiantuntijat keskustelivat myös siitä, milloin Euroopan jalkapallon pääsarjat palaavat tauolta. Lisäksi raati pohti Veikkausliigan tilannetta.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso koko keskustelu.

Lue myös:

Kommentti: Kunnianhimoiset ideat jalkapallosarjojen jatkosta herättävät isoja kysymyksiä – vastaukset ovat vähissä

Koronakriisin kourissa taistelevassa Italiassa yritetään päästä jalkapallonurmelle jo toukokuussa – Huuhkaja-toppari kaksijakoisissa tunnelmissa: "Jalkapalloilijoiden ei pitäisi olla eriarvoisessa asemassa muihin ihmisiin nähden"

Osa jalkapalloliigan seuroista aloittanut pienryhmäharjoittelun

Palkanmaksun keskeytys romahdutti Veikkausliigan maalikuninkaan tulot – manaa urheilijoiden huonoa työttömyysturvaa: "Emme ole loppujen lopuksi ihmisiä, koska meillä ei ole samoja oikeuksia"

Jalkapalloa suojamaskit kasvoilla? Belgiassa mietitään, miten pelaaminen olisi turvallista

Naisten jalkapallo oli suosionsa huipulla, kun koronavirus iski – nyt suurseurat kiristävät kukkaronnyörejään, ja asiantuntijat pelkäävät sen tapahtuvan naisten kustannuksella

Suosittelemme sinulle