Hyppää sisältöön

Kokeile Areenan uutta ominaisuutta – nyt voit hyppiä Urheiluruudussa aiheesta seuraavaan tai matsilähetyksessä maalista toiseen

Yle Urheilu kokeilee urheilulähetysten osioimista Areenassa. Uusi ominaisuus on nyt testissä selainpalveluissamme.

Areena-lähetysten "Tähtihetket" ilmestyvät soittimen aikajanalle, kun videon käynnistää.

Jäiko kiinnostava matsi näkemättä ja nyt pitäisi vikkelästi kelailla läpi ottelun kohokohdat? Katsotko Urheiluruutua ja haluaisit nopeasti hyppiä lähetyksen aiheet läpi?

Kokeilemme tällä viikolla Yle Urheilussa Areenan uutta Tähtihetket-ominaisuutta, jolla lähetyksiä voi jälkikäteen osioida niin, että käyttäjä näkee tallenteen aikajanalta nopeasti lähetyksen avainkohdat. Toiminto on ensivaiheessa käytettävissä selainpalveluissa, eli Areenan mobiili- tai älytv-sovelluksissa Tähtihetkistä ei pääse vielä nauttimaan.

Tämän viikon kokeilussamme osioimme koko viikon Urheiluruudut heti lähetysten päättymisen jälkeen. Kokoamme osioidut lähetykset tähän artikkeliin helposti katsottavaksi ja kokeiltavaksi. Urheiluruutujen yhteydessä on myös esimerkki siitä, miten Tähtihetket voisi toimia pitkän urheilulähetyksen, esimerkiksi jääkiekko-ottelun yhteydessä.

Lähetyksen aikajanan ja keltaisella merkityt osioinnit saat näkyviin, kun klikkaat videon käyntiin.

Auta meitä kehittämään palvelua! Tykkäsitkö osioinnista? Missä Areena-sisällöissä toivoisit tällaista toimintoa käytettävän? Voit laittaa palautetta tai kehitysideoita lähetysten alla olevan palautelomakkeen kautta. Voit jättää palautteen nimettömänä, mutta jos jätät sähköpostiosoitteesi, voimme olla sinuun yhteydessä mahdollisten jatkokysymysten osalta.

Osioidut Urheiluruudut (24.4.,23.4.,22.4.,20.4.,19.4.)

Esimerkki ottelutallenteesta

Suosittelemme sinulle