Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

NFL:n kenties kovin aisapari yhdessä jälleen – Rob Gronkowski Tom Bradyn seuraksi Tampa Bayhin

Brady ja Gronkowski ovat voittaneet yhdessä kolme amerikkalaisen jalkapallon mestaruutta.

Tom Brady Rob Gronkowski
Rob Gronkowski ja Tom Brady ylsivät vuonna 2018 Super Bowliin asti New England Patriotsin paidassa. Kuva: Getty Images
Eren Gürler
Avaa Yle-sovelluksessa

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä Tampa Bay Buccaneers on vahvistanut joukkuettaan ensi kaudeksi kivenkovilla nimillä. Tampa Bay solmi maaliskuussa sopimuksen NFL:n kaikkien aikojen pelinrakentajiin kuuluvan Tom Bradyn kanssa. Tiistaina Buccaneers ilmoitti, että Bradyn monivuotinen aisapari Rob Gronkowski palaa eläkkeeltä Bradyn vierelle New England Patriotsista.

Buccaneers sai kaupassa Gronkowskin kylkiäisinä seitsemännen kierroksen varausvuoron, ja Patriots puolestaan 4. kierroksen varausvuoron.

Sekä Gronkowski että Brady olivat edustaneet New England Patriotsia koko tähänastisen uransa ajan. Gronkowski kertoi vuosi sitten lopettavansa pelaamisen, vaikka hänellä oli vielä ensi kauden kattava sopimus voimassa Patriotsin kanssa. Loukkaantumisista kärsinyt 30-vuotias sisempi laitahyökkääjä palaa Bradyn vierelle hakemaan jatkoa kaksikon yhdeksälle yhteiselle kaudelle.

– Olen tullut takaisin. Olen aina sanonut, että olen valmis palaamaan, kun tuntuu siltä. Nyt minulle on se tunne, ja olen valmis, järkälemäinen Gronkowski kirjoitti Fox Sportsin Jay Glazerille.

Nopea, vahva ja isokokoinen Gronkowski on voittanut Amerikkalaisen jalkapallon mestaruuden kolme kertaa urallaan ja valittu viidesti NFL:n tähdistöottelu Pro Bowliin. Brady ja Gronkowski ehtivät pelata Patriotsissa yhdessä yhdeksän kautta ja kaksikon tilastot ovat huimat. Yhdeksän divisioonamestaruutta ja kolme Super Bowlia lupaavat Buccaneersille ruusuista tulevaisuutta. Vastustajien pitääkin olla varuillaan kaksikon kanssa, sillä Brady on kaksikon yhteisen uran aikana syöttänyt Gronkowskille huimat 78 touchdownia.

Korjattu klo 11.23 Rob Gronkowskin ikä.

Lue myös:

NFL:ssä todettu ensimmäinen koronavirustartunta – seura sulki toimitilansa

Vaahteraliiga pelataan koronapandemian takia lyhennettynä

NFL:n supertähden Tom Bradyn siirrolle sinetti – ESPN: Sopimuksen arvo 30 miljoonaa dollaria

Suosittelemme