Hyppää sisältöön

Vappuaaton vartin parvekekeikka: kolumbialainen laululintu Orianna esiintyy raumalaisille kerrostaloasukkaille ja kaikille Yle Areenassa

Kolumbialaismuusikko on jumissa Raumalla koronaviruksen takia.

Hyppää mukaan parvekekeikalle - kolumbialainen Orianna esiintyy kerrostaloasukkaille
Hyppää mukaan parvekekeikalle - kolumbialainen Orianna esiintyy kerrostaloasukkaille
Jenni Joensuu

Yle kutsuu sinut ainutlaatuiseen parvekekonserttiin vappuaattona Raumalle.

Kolumbialainen lauluntekijä-pianisti Oriana Aristizábal Ortiz, taiteilijanimeltään Orianna esiintyy vappuaattona raumalaisen taloyhtiön sisäpihalla. Hänen soittoaan ja lauluaan voi kuunnella oman parvekkeen, ikkunan tai Yle Areenan kautta.

Orianna saapui Satakuntaan Raumalle maaliskuun alussa tarkoituksenaan pitää yhteiskonsertti Rauman Poikakuoron ja Rauma Flikkatte Göörin kanssa.

Koronavirus muutti suunnitelmia ja nyt 33-vuotias Orianna on Raumalla jumissa. Suunnitellut konsertit Raumalla, Säkylässä ja Eurassa peruuntuivat.

Tilalle syntyi kuitenkin ainutlaatuinen idea: konsertti, jonka toteuttavat Rauman vanhuspalvelut, taiteilijayhdistys RaumArs ry ja Yle Pori yhdessä.

Yle lähettää Oriannan konsertin suorana lähetyksenä vappuaattona kello 14 alkaen. Konsertin voi katsoa tämän artikkelin pääkuvan kohdalla olevasta videosta.

Konsertissa kuullaan lauluja, joita Orianna on säveltänyt jo kotimaassaan Kolumbiassa sekä tänä keväänä RaumArs ry:n taiteilijavierasohjelman residenssissä työskennellessään.

Lue myös:

Nicaragualainen Norvin Lanzas on jumissa Porissa, kolumbialainen Oriana Aristizábal Ortiz Raumalla – eivätkä he ole ainoita, sanoo poliisi

Suosittelemme sinulle