Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Odotettu päätös Bundesliigan kauden kohtalosta siirtyi ensi viikkoon

Saksan Bundesliigan kauden jatkamisesta päätetään ensi viikolla.

Thomas Müller Robert Lewandowski
Thomas Müller ja Robert Lewandowski Bayern Münchenin harjoituksissa tiistaina. Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapalloaan rakastava Saksa saa vielä odottaa päätöstä siitä, kuinka pääsarja Bundesliigan kauden jatkumisen kanssa käy. Liittokansleri Angela Merkelin oli torstaina määrä pitää videokokous Saksan osavaltioiden johtajien kanssa asian tiimoilta, mutta BBC:n mukaan päätöksen tekoa on siirretty ensi keskiviikkoon eli toukokuun 6. päivään.

Saksan 16 osavaltion urheiluministerit tapasivat maanantaina, ja heidän mukaansa kausi voisi jatkua toukokuun puolivälissä tai toukokuun lopussa. Ottelut pelattaisiin suljetuin ovin, sillä Saksassa on voimassa suurten yleisötapahtumien kielto lokakuun lopulle asti.

Saksan jalkapalloliitto on varoittanut, että moni pääsarjaseura on "olemassaoloa uhkaavassa" taloustilanteessa, jos kautta ei saada jatkettua kesäkuuhun mennessä.

Lue myös:

PSG julistettiin Ranskan mestariksi – toinen suurseura jäämässä karvaasti europelien ulkopuolelle

Kokenut valioliigajyrä Gary Neville täräyttää: "Emme edes keskustelisi paluusta, jos ihmiset asettaisivat terveyden oikeasti etusijalle"

Ranskan presidentti Macron laittoi näppinsä jalkapallosoppaan – maan pääsarjan tilanne on niin sekava, ettei tv-oikeuksien uudella haltijalla ole edes omaa kanavaa

Suosittelemme sinulle