Hyppää sisältöön

Katso jalkapallon miesten MM-finaalia vuodelta 1990

Ylen Futiskesä esittää sunnuntaina vuoden 1990 ja 1994 MM-kisojen loppuottelut. Länsi-Saksan ja Argentiinan kohtaamisen voi nähdä Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 15.00 alkaen.

Länsi-Saksa Argentiina
Jalkapallon miesten vuoden 1990 Italian MM-kisojen loppuottelu Argentiina - Länsi-Saksa. Selostus Pentti Salmi. Ruotsinkielinen selostus Frank Sjöman.
Simo Arkko

Yle TV2:ssa ja Areenassa näytetään touko-heinäkuun aikana huippujalkapalloa vuosikymmenten varrelta. Nyt sunnuntaina vuorossa on kaksi ottelua, kun vuoden 1990 Italian MM-kisojen loppuottelu Länsi-Saksa-Argentiina ja vuoden 1994 Yhdysvaltojen MM-kisojen finaali Brasilia-Italia valtaavat TV2:n ja Areenan.

Voit katsoa Länsi-Saksan ja Argentiinan kohtaamisen tämän jutun pääkuvaa klikkaamalla. Ottelu näytetään kello 15.00 alkaen ja sen selostajana toimii Pentti Salmi. Brasilian ja Italian kohtaaminen näytetään kello 17.00 alkaen.

Ylen Futiskesän kaikki lähetykset löydät täältä.

Lue myös:

MM- ja EM-finaaleja, Suomi-futista, dokumentteja ja superviikonloppu – Futiskesä-lähetykset alkavat, kymmenen viikkoa huippujalkapalloa!

"Tapa minut, jos rakastat minua", Roberto Baggio vaikeroi äidilleen sairasvuoteelta – sitten hän uhmasi lääkärin karua ennustetta ja nousi maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi

Valmentajan kylmäävä veto pukukopissa herätti Japanin ennen MM-puolivälierää: vaihtopelaaja nousi sankariksi keskeltä ydinkatastrofia ja rohkaisi kokonaista kansaa

Diego Maradonan rukous katkaisi täydellisen hiljaisuuden juuri ennen MM-finaalia – "Se oli hänen tapansa sanoa muille, että minäkin pelkään"

Maali 13 vuoden takaa on brasilialaislegendan mielestä hänen uransa kaunein – Brasilia murskasi vuosia lajia dominoineen USA:n ja teki maansa jalkapallohistoriaa

Suosittelemme sinulle