Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Bayern-tähden mukaan peli ilman faneja tuntui "vanhojen miesten jalkapallolta"

Saksan jalkapallomahti Bayern München palasi koronaviruksen pakottamalta yli kahden kuukauden pelitauolta sunnuntaina, kun se kukisti Bundesliigan paluukierroksella Union Berliinin 2-0.

Thomas Müller
Thomas Müller Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Ottelu pelattiin ilman katsojia, ja Bayernin kokenut tähti Thomas Müller myönsi pelaamisen tuntuneen oudolta.

– Tuntui vähän siltä tunnelmalta, jota saat vanhojen miesten jalkapallosta. Seitsemältä illalla, lamppujen loisteessa, Müller virnisteli tuntojaan fanittomuudesta.

– Mutta heti kun pallo lähti liikkeelle, peli sai kaiken huomiomme. Ennen ottelua oli vähän perhosia vatsassa, mietittiin kuinka tämä sujuu. Ihan kuin ennen kauden avauspeliä elokuussa.

Bundesliigan peleistä puuttuvat katsojat, mutta turvasääntöjä riittää. Kiellettyä on esimerkiksi halaaminen ja kättely, ja pelaajia on testattu koronaviruksesta tiheään.

– En pelännyt minkään menevän vikaan, kaikki on selitetty meille selkeästi, Müller kertoi pelaajien tunnelmista rajoitusten suhteen.

Bundesliigan sarjataulukko

Lue myös:

Saksassa jyrähdettiin Bundesliigan maalijuhlinnasta: "Pelaajienkin on toteltava sääntöjä"

Koronatauon jälkeen heti maalin iskenyt Joel Pohjanpalo huomasi kunnolla yleisön puuttuvan vasta tuulettaessa – "Pelaajilla on iso vastuu siitä, että pystymme pelaamaan kauden loppuun"

Suosittelemme sinulle