Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Golf- ja NFL-legendat keräsivät sievoisen summan koronakamppailuun – hyväntekeväisyysottelussa naljailtiin hyvässä hengessä

Tiger Woods, Phil Mickelson, Peyton Manning ja Tom Brady antoivat tukea Yhdysvalloissa jylläävän koronaviruspandemian vastaiseen taisteluun.

Tiger Woods tuulettaa.
Woods palasi hyväntekeväisyystapahtumassa viheriöille ensimmäistä kertaa koronaviruksen tuoman tauon jälkeen. Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Golfin suurmiehet Tiger Woods ja Phil Mickelson sekä amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan pelinrakentajaikonit Peyton Manning ja Tom Brady antoivat tukea Yhdysvalloissa jylläävän koronaviruspandemian vastaiseen taisteluun, kun he pelasivat viihdyttävän ottelun Medalist Golf Clubin kentällä Floridassa sunnuntaina. Nelikon esitys toi hyväntekeväisyyteen kaikkiaan 20 miljoonaa dollaria eli noin 18,4 miljoonaa euroa.

Ottelun lopputuloksella ei niinkään väliä ollut, mutta parina pelanneet Woods ja Manning kuittasivat kuitenkin pröystäilyoikeudet niukalla voitolla Mickelsonista ja Bradysta.

Kierroksensa heikosti aloittanut kuusinkertainen Super Bowl -voittaja Brady vastasi päivän parhaasta lyönnistä par 5 -seiskareiällä, kun lähestymislyönti pyöri reikään tuoden birdien. Samalla Bradyn housut repesivät ja mies naureskeli, että olipahan lyönnissä voimaa.

Woodsille ja Mickelsonille hyväntekeväisyyskohtaaminen toi paluun pelikentille ensimmäistä kertaa sitten koronaviruksen tuoman tauon. Woodsin edellinen kilpailullinen tapahtuma oli yli kolmen kuukauden takaa, ja hän kertoi "virkistyneensä" pakotetulla tauolla.

– Olen saanut viettää paljon aikaa lasteni kanssa, ja meillä on ollut kivaa. Ja lisäksi olen pelannut tennistä enemmän kuin ikinä, Woods kertoi.

Supertähtien otteluun mahtui tietysti paljon keskinäistä naljailua. Yksi parhaimmista tuli Woodsilta, kun Mickelson käski merkkaamaan pallon viheriöllä.

– Haluatko, että merkkaan sen yhdellä U.S. Openin mitalillani, Woods kysyi.

Woods on voittanut U.S. Openin eli Yhdysvaltain avoimet kolmesti. Mickelsonilla on turnauksesta kuusi kakkossijaa, ei yhtään voittoa.

Lue myös:

Golfammattilaiset pääsevät jo vauhtiin Etelä-Koreassa ja Arizonassa – mukana maailmanlistan kolmonen

Välimäki tähdittää kotimaisen golfkauden avauskisaa – Vihdissä pelataan ilman yleisöä

Suosittelemme