Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Kainuun liikunnan yrittäjyyshankkeen huipennus siirtyi verkkoon – loppuseminaarissa puhujina Madventuresin Riku ja Tunna

Seminaarien siirtäminen verkkoon tuli yllätyksenä hankeen vetäjille.

Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff: Docventures 5 on murroskauden tiedonvälittäjä, ajatusten ja keskustelun herättäjä.
Riku ja Tunna opastavat kesäkuussa kainuulaisia yrittäjiä. Arkistokuva.
Milka Krogerus
Avaa Yle-sovelluksessa

Kainuun Liikunta tarjoaa yrittäjille ilmaisia webinaareja touko–kesäkuussa.

Liikunta- ja luontomatkailualan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville suunnatut verkkoseminaarit ovat osa Kainuun liikunnan Kuntopolku yrittäjyyteen -hanketta.

Vuoden 2018 lokakuussa alkanut hanke on tarjonnut maksutta yrittäjyyskoulutusta, verkostoitumista, mentorointia ja vertaistukea liikunta- ja luontomatkailualasta kiinnostuneille yrittäjille. Myös webinaarit ovat osallistujille maksuttomia.

Webinaarien järjestäminen tuli yllätyksenä hankeen vetäjille, kertoo hankekoordinaattori Anni Heikkinen.

– Kainuun liikunnan strategiaan kuuluu digitaalisuus, mutta kyllä vielä viime vuonnakin ajattelin, että loppuseminaarit järjestetään fyysisesti, mutta tällä kertaa mennään näin.

Webinaarien teemoina ovat digitaalinen liiketoiminta, väljän matkailun tuotteet ja kestävä yritystoiminta. Webinaarisarja päättyy Madventures-kaksikko Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin vetämään seminaariin.

Katso tästä uusimmat koronavirukseen liittyvät tiedot Kainuusta.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä!

Suosittelemme