Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Nuori mies löytyi kuolleena syrjäiseltä hiekkakuopalta Kotkassa – KRP: "Mikään ei viittaa siihen, että kyseessä olisi satunnainen uhri"

Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena keskiviikkona.

Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena Räskintien varrella olevan hiekkakuopan alueelta.
Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena Räskintien varrella olevan hiekkakuopan alueelta. Kuva: Sasu Mäkinen
Mirjam Tahkokorpi
Avaa Yle-sovelluksessa

Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tutkivat henkirikosta Kotkan seudulla.

Rikos paljastui Kotkan ja Pyhtään rajalla tämän viikon keskiviikkona, kun vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena Räskintien varrella olevan hiekkakuopan alueelta. Kuolemaa tutkitaan murhana ja henkirikoksen epäillään tapahtuneen ruumiin löytöpaikalla.

– Mikään ei tässä vaiheessa viittaa siihen, että kohteena olisi satunnaisuhri. Eli kansalaisilla ei ole syytä huoleen, tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Thomas Elfren sanoo keskusrikospoliisin tiedotteessa.

Poliisi kaipaa havaintoja Räskintien ympäristöstä keskiviikkoillalta 27. toukokuuta. Teon epäillään tapahtuneen kello 16:n ja 19.30 välisenä aikana.

Vihjeitä ja havaintoja tapauksesta pyydetään lähettämään osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi tai soittamaan numeroon 050 3999 433.

Esitutkinta jatkuu muun muassa teknisellä tutkinnalla. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnan kannalta mahdollista.

Suosittelemme sinulle