Hyppää sisältöön

Moisanderin ja Werder Bremenin tilanne synkkeni entisestään

Werder Bremenin ja joukkueen suomalaiskapteenin Niklas Moisanderin toiveet säilyä jalkapallon Saksan Bundesliigassa kokivat kovan kolauksen, kun Wolfsburg haki Bremenistä 1-0-vierasvoiton. Video: Viaplay

Bremenin ja Moisanderin tuska kasvoi Bundesliigassa
Bremenin ja Moisanderin tuska kasvoi Bundesliigassa
STT–Yle

Werder Bremenin iltapäivä synkkeni kertarysäyksellä ottelun 82. minuutilla. Wolfsburgin hollantilaiskärki Wout Weghorst pääsi nikkaamaan päällään pallon Bremen-verkkoon Felix Klausin keskityksestä.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Bremen oli päästä yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta, kun pallo osui Wolfsburgin Xaver Schlagerin käteen rangaistusboksissa. VAR-videotuomarijärjestelmä ei kuitenkaan tuominnut tilanteesta pilkkua.

Bremen on sarjassa toiseksi viimeisenä, putoajan paikalla. Eroa liigakarsintapaikassa kiinni olevaan Düsseldorfiin on kolme pistettä. Suoraan säilymiseen eroa on kuusi pistettä. Etenkin Bremenin kotisaldo on ollut tällä kaudella surkea, sillä joukkue on voittanut liigan kotipeleistään vain yhden.

Pohjoissaksalaiset kohtaavat kauden neljässä viimeisessä ottelussaan viimeisenä olevan Paderbornin, mestaruutta kohti menevän Bayern Münchenin, Mainzin ja Kölnin. Varsinkin Mainz-ottelu on joukkueelle tärkeä, sillä Mainz on kiinni viimeisessä säilyjän paikassa 31 pisteessä.

Bremen lukeutuu Saksan perinteikkäimpiin liigaseuroihin, sillä se on pelannut vain yhden kauden alemmalla sarjatasolla siitä lähtien, kun Bundesliiga perustettiin 1963.

Sunnuntaina Bundesliigassa pelataan vielä ottelut Union Berlin-Schalke ja Augsburg-Köln.

Suosittelemme sinulle