Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Golfin ykköskiertue ei kainostele, maailman kärkikolmikko lyötiin yhteen

Maailmanlistan 20 parhaasta pelaajasta mukana on kauden jatkuessa peräti 16 pelaajaa.

Rory McIlroy
Rory McIlroy Kuva: AOP
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Golfin Yhdysvaltain miesten ammattilaiskiertue PGA Tour laittaa niin sanotusti kaikki munat samaan koriin, kun golfkausi jatkuu torstaina Fort Worthissa Texasissa. Maailmanlistan kärkikolmikko Rory McIlroy, John Rahm ja Brooks Koepka on sijoitettu pelaamaan kahtena ensimmäisenä päivänä samassa ryhmässä.

Kolmen kuukauden kilpailutauko tarkoittaa sitä, että normaalioloissa vaatimattomamman kilpailun taso on maailman kiistatonta huippua. Maailmanlistan 20 parhaasta pelaajasta mukana on kauden jatkuessa peräti 16 pelaajaa.

148 pelaajasta PGA Tourilla voittaneita on 101, mikä on kiertueen niin kutsuttujen "tavallisten" kilpailujen uusi ennätys. Enemmän voittajia on ollut mukana vain vuosittaisessa Players Championshipissa, joka on golfkauden rahallisesti arvokkain turnaus.

Lue myös:

Kisakauden avauksen voittopotti toi tervetullutta täytettä ammattilaisgolfarin kukkaroon – "Mietin vähän aikaa, lähdenkö ollenkaan pelaamaan"

Golf- ja NFL-legendat keräsivät sievoisen summan koronakamppailuun – hyväntekeväisyysottelussa naljailtiin hyvässä hengessä

Golfammattilaiset pääsevät jo vauhtiin Etelä-Koreassa ja Arizonassa – mukana maailmanlistan kolmonen

Suosittelemme sinulle