Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

San Jose Sharks lainaa TPS:lle 19-vuotiaan venäläishyökkääjän – "Hänessä on potentiaalia kasvaa NHL-pelaajaksi"

185-senttinen ja 83-kiloinen Ibragimov saapuu Turkuun tekemään tulosta.

TPS
Kuva: Roni Rekomaa/Lehtikuva
Jonne Niemeläinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Jääkiekon SM-liigan TPS vahvistuu venäläishyökkääjä Timur Ibragimovilla. 19-vuotias laitahyökkääjä siirtyy TPS-paitaan NHL-seura San Jose Sharksin organisaatiosta tulevan kauden kattavalla lainasopimuksella.

– Pelaajaprofiililtani miellän itseni voimahyökkääjäksi, jolta löytyy myös nopeutta ja työmoraalia ajaa vastustajan maalille, 185-senttinen ja 83-kiloinen Ibragimov selvitti turkulaisseuran tiedotteessa.

Nuori hyökkääjä on pelannut tähän asti urallaan Venäjällä VHL- ja MHL-liigaa. Viime kaudella Ibragimov teki VHL-liigassa SKA-Neva St. Petersburgin riveissä 35 ottelussa 13 tehopistettä ja vastaavasti MHL:ssä samassa seurassa seitsemässä ottelussa seitsemän tehopistettä.

– On hienoa, että yhteistyömme San Jose Sharksin kanssa tuotti jälleen hyvää tulosta meidän ensi kauden joukkueen rakentamisen näkökulmasta. Saamme Ibragimovista joukkueeseen tavoitteellisen nuoren jääkiekkoilijan, jonka ominaisuuksista on varmasti hyötyä meille. Hänessä on potentiaalia kasvaa NHL-pelaajaksi, joten siinäkin mielessä hän on mielenkiintoinen seurattava tulevalla kaudella, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio analysoi.

Lue myös:

Jääkiekon CHL:stä potkitaan pois kahdeksan joukkuetta

Korona painoi KalPan 90-vuotisjuhlakauden tappiolle

Kommentti: Uransa lopettanut Lasse Kukkonen lausui vuosia sitten sanat, jotka kertoivat kaiken kiekkolegendan poikkeuksellisesta luonteesta

Suosittelemme