Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Turussa Kupittaalla paloivat rakennuksen kattorakenteet – katolla ollut kaasupullo aiheutti aiemmin räjähdysvaaran

Rakennuspalo muodosti keskiviikkona runsaasti sankkaa savua lähialueille. Pelastuslaitos tyhjensi katuja palopaikan ympäriltä.

Turun Kupittaalla on rakennuspalo
Pelastuslaitos sammuttaa paloa Kupittaalla. Kuva: Eino Kossila / Yle
Pilvi Pitkäranta
Avaa Yle-sovelluksessa

Turussa Kupittaalla rakennuksen katolla ollut kaasupullo aiheutti aiemmin keskiviikkoiltana räjähdysvaaran. Asiasta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat. Pelastuslaitoksen mukaan kaasupulloista ei ole enää vaaraa. Katolla olleet kaasupullot on jäähdytetty ja siirretty pois.

Myös Kupittaan Electrocity-rakennuksen kattorakenteet paloivat rakennuspalossa. Pelastuslaitos kertoo illalla puoli yhdeksältä, että palo on rajattu.. Kaikki palopesäkkeet eivät vielä puoli yhdeksältä olleet sammuneet. Jälkiraivaustyöt ovat käynnissä ja pelastuslaitos arvioi, että sammutustöissä menee vielä pari tuntia.

Palo muodosti runsaasti savua lähialueelle. Sankasta savusta annettiin lähialueille vaaratiedote keskiviikkona illalla. Vaara on nyt ohi.

Pelastuslaitos on tyhjentänyt aluetta rakennuksen ympäriltä. Ympäröivät kadut on varattu pelastustöille. Savun vuoksi lähistöltä jouduttiin sulkemaan illalla joitakin liikkeitä.

Tulipalon syttymisen aikana rakennuksen katolla tehtiin kattotöitä. Kaasupullot olivat katolla kattotöiden vuoksi.

Suosittelemme