Hyppää sisältöön

Sheffield United koulutti Tottenhamia Valioliigassa

Viime kauden jälkeen jalkapallon Englannin Valioliigaan noussut ja siellä erinomaisia otteita esittänyt Sheffield United nappasi ensimmäisen voittonsa koronavirustauon jälkeen komealla tavalla.

Oli McBurnie juhlii tekemäänsä maalia Sheffield Unitedille.
Oli McBurnie juhlii tekemäänsä maalia Sheffield Unitedille. Kuva: Getty Images
STT Urheilu

Sheffield United kaatoi kotikentällään Tottenhamin 3–1 ja nousi samalla lontoolaisjoukkueen ohi sarjataulukossa sijalle seitsemän.

Unitedin norjalainen keskikenttäpelaaja Sander Berge vei kotijoukkueen johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Tottenham-tähti Harry Kane sai pari minuuttia myöhemmin pallon Unitedin verkkoon, mutta maali hylättiin, sillä tilannetta edelsi Tottenhamin Lucas Mouran käsivirhe.

Toisella puoliajalla Lys Mousset ja Oliver McBurnie lisäsivät kotijoukkueen johdon 3–0:aan. Kane toi vierasjoukkueelle pientä lohdutusta osumalla 90. minuutilla.

Sheffieldiläisjoukkueella on vielä pienet mahdollisuudet nousta ensi kaudeksi eurokentille. Joukkue on viisi pistettä viidentenä ja Eurooppa-liigan paikassa kiinni olevaa Manchester Unitedia perässä.

Tottenham on yhdeksäntenä kaksi pistettä Sheffield Unitedia perässä. Tappio oli joukkueen ensimmäinen pelitauon jälkeen.

Valioliigan myöhäisottelussa kohtaavat sarjan piikkipaikalla olevat ja kahden viime kauden mestarit Manchester City ja Liverpool. Liverpool varmisti liigan mestaruuden viikko sitten, mutta se voi vielä murskata Cityn nimissä olevan yhden kauden piste-ennätyksen. City pyrkii varmistamaan sarjan toisen sijan.

Suosittelemme sinulle