Hyppää sisältöön

Kempeleen Kirissä jälleen muutoksia – naisten pelinjohtaja jättää tehtävänsä: "En enää nauttinut valmentamisesta"

KeKi on naisten Superpesiksessä yhdeksäntenä.

KeKi
Kempeleen Kiri jatkaa kauttaan keskiviikkona, jolloin se pelaa kotiottelun Lapuaa vastaan. Kuva: Hannu Luostarinen / AOP
Simo Arkko,
STT Urheilu

Mika Takalahti ei jatka naisten Superpesiksessä pelaavan Kempeleen Kirin pelinjohtajana ja valmennuksessa.

– Tehtäväni kävi liian raskaaksi perheelleni, enkä enää kokenut pystyväni jatkamaan. En enää nauttinut valmentamisesta, joten oli parempi jäädä sivuun, Takalahti sanoi Kempeleen Kirin verkkosivuilla.

KeKin uudeksi pelinjohtajaksi tulee Jarkko Kokko. Takalahti ehti olla kempeleläisten pelinjohtajana syksystä 2018.

KeKi on naisten Superpesiksessä yhdeksäntenä, kun joukkueella on takanaan kuusi ottelua. Joukkue on kerännyt viisi pistettä. Kempele jatkaa kauttaan keskiviikkona, jolloin se pelaa kotiottelun Lapuaa vastaan.

Kempeleellä on nähty viime aikoina paljon isoja muutoksia. Seura tiedotti kesäkuun lopussa, että Linnea Laatikaisen ja Jasmiina Juntusen sopimukset on irtisanottu hyvässä yhteisymmärryksessä. Kaksikosta Juntunen irtisanoi itsensä tiedotteen mukaan jo tämän vuoden helmikuussa.

Aiemmin toukokuussa miesten Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Jussi-Pekka Tanskanen päätti jättää seuran koronavirustilanteen tuoman terveysriskin takia.

Lue myös:

Miesten superpesisjoukkue Kempeleen Kirin pelinjohtaja jätti tehtävänsä koronavirusriskin takia: "Terveysasioihin liittyen en pysty hoitamaan tehtäviäni"

Suosittelemme sinulle