Hyppää sisältöön

Ainakin neljä ihmistä kuollut liikenneonnettomuuksissa eri puolilla maata

Motoristi ja pyöräilijä kuolivat törmäyksessä Kokemäellä. Vakavat onnettomuudet myös Lahdessa ja Karkkilassa.

Poliisiauto hälytysvalot päällä
Kuvituskuva Kuva: Matias Väänänen / Yle
STT

Yksi ihminen on kuollut liikenneonnettomuudessa Länsi-Uudenmaan Karkkilassa, kerrotaan pelastuslaitokselta. Henkilöauto ajautui vastaantulevan kaistalle ja osui elintarvikkeita kuljettavaan rekkaan.

Henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalla. Henkilöauto syttyi törmäyksessä palamaan. Päivystävän palomestarin mukaan paikan päällä olleet saivat palon sammumaan.

Onnettomuus tapahtui Porintiellä eli Kakkostiellä. Liikenne oli onnettomuuspaikalla muutaman tunnin poikki. Käytössä oli kiertotiet.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puolenyön jälkeen.

Kaksi moottoripyöräonnettomuutta

Keskiviikkoiltana ja torstain vastaisena yönä on kerrottu muistakin kuolemaan johtaneista liikenneonnettomuuksista. Satakunnan Kokemäellä kuoli kaksi ihmistä moottoripyörän ja polkupyörän kolarissa, kerrotaan pelastuslaitokselta.

Pelastuslaitoksen mukaan moottoripyörä ja polkupyörä kolaroivat risteysalueella lähellä Kokemäen keskustaa. Päivystävä palomestari kertoo, että risteyksessä ei ollut poikkeuksellisia näköesteitä, vaan alueella on pidempi suora ennen risteystä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtumista iltayhdeksän jälkeen keskiviikkona. Kokemäen onnettomuudesta kertoivat aiemmin ainakin Satakunnan Kansa ja Ilta-Sanomat.

Lahdessa keski-ikäinen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa, Hämeen poliisilaitos kertoi myöhään keskiviikkona tiedotteessa.

Poliisi kertoo, että mies oli menettänyt moottoripyöränsä hallinnan ja törmännyt valaisinpylvääseen.

Tiedotteen mukaan poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä.

Suosittelemme sinulle