Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Kyynärpää niskaan, napit edellä nilkoille: Norwichin Buendia ja Drmic suorilla punaisilla korteilla aikaiselle kesälomalle – Norwichin sysimustaan iltaan mahtui myös kaiken kukkuraksi oma maali

Teemu Pukki seurasi Norwichin kauden viimeisen kotiottelun penkiltä.

Katso video kuvaa klikkaamalla. (Kuvalähde: Viaplay)
Joonas Laine
Avaa Yle-sovelluksessa

Norwichin kausi jalkapallon Valioliigassa on ollut tuskien taival. Vaikka seuran putoaminen sarjaporrasta alemmas onkin jo varmistunut, lauantain kamppailu Burnleya vastaan ruoppasi pohjamutia entistä syvemmältä.

Norwichin kauden viimeinen ottelu kotistadionilla Carrow Roadilla hajosi käsiin ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Emiliano Buendia ja Josip Drmic törttöilivät itsensä aikaistetulle kesälomalle.

Ensin 35. minuutilla Buendia näpäytti kyynärpäällään Burnelyn Ashley Westwoodia niskaan taklaustilanteen jälkeen. Ottelun tuomari Kevin Friend katsoi tilanteen uudelleen videolta ja taskusta nousi punainen kortti.

Vieläkin räikeämmän rikkeen teki Drmic kymmenisen minuuttia myöhemmin. Sveitsiläisen vintti pimeni täysin, sillä menetettyään pallon hän lanasi kahdella jalalla napit edellä Erik Pietersin. Ei kahta sanaa: Drmic niin ikään suoralla punaisella kortilla suihkun puolelle.

Ulosajot tarkoittavat sitä, että kaksikko on pelikiellossa Norwichin kauden päättävässä vieraspelissä Manchester Cityä vastaan.

Kahden pelaajan ulosajo ensimmäisellä puoliajalla on varsin harvinainen tapahtuma: OptaJoe-tilastopalvelun mukaan edellisen kerran näin kävi Valioliigassa kaudella 2015.

Drmicin rikettä seuranneen vapaapotkun jälkitilanteesta Burnleyn hyökkääjä Chris Wood taiteli saksipotkulla ottelun avausmaalin. Ja aivan kuin Norwichin ilta ei olisi ollut jo tarpeeksi synkkä: ottelun loppulukemat 0–2 viimeisteli kotijoukkueen Ben Godfrey omaan maaliin 80. minuutilla.

Vastustajan pelaajia ei ollut mailla halmeilla ja Godfreylle olisi riittänyt vain keskityspallon päästäminen päätyrajasta yli, mutta toppari päätti kuitenkin laittaa jalkansa väliin.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farken ilme maalin jälkeen oli paljonpuhuva.

Sen ja kamppailun tapahtumat voit katsoa jutun pääkuvana olevalta videolta.

Huuhkajien ykköshyökkääjä Teemu Pukki katsoi tragikoomista näytelmää koko ottelun ajan vaihtopenkin puolelta.

Lue myös:

Viime syksynä Teemu Pukki oli yksi maailman puhutuimmista jalkapalloilijoista – nyt jatko Valioliigassa on uhattuna: "En usko, että seurat ovat kiinnostuneita"

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard väittää VAR-järjestelmän suosivan ManUa – "En halua kostaa"

Norwichille kahdeksas peräkkäinen tappio – Pukki otettiin penkiltä kentälle vasta ottelun lopussa

Suosittelemme